Ak Parti'de beklenen atama gerçekleşti

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı\'na bir süredir vekil başkanlık görevini sürdüren Alper Hasköylü, Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından atandı.

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını bir süredir vekil başkan olarak sürdüren Alper Hasköylü, geçtiğimiz Cuma günü Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından atanarak Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu. Vekil Başkan olarak görev yaptığı süre içerisinde mahalle ve köy ziyaretlerine ara vermeden devam Alper Hasköylü, Girne Amerikan Üniversitesi İngilizce İşletme Mezunu, Başkan Hasköylü aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

Çalışmalara hemen başladı

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kollarına Başkanlığı\'na atanır atanmaz ilçe gençlik kollarıyla birlikte Çark Caddesi\'nde stant açarak üye çalışmalara başlayan İlçe Gençlik Başkanı Alper Hasköylü “Adapazarı İlçe Gençlik Kolları gibi önemli bir görev bize nasip oldu. Bizde gençlik olarak çalışmalarımızda başbakanımızı örnek alarak ara vermeden sürdüreceğiz. Çalışmalarımıza ilk olarak gençlik kollarından arkadaşlarımızın katılımıyla Çark Caddesi\'nde üye standı açarak başladık. Standımızı İlçe Başkanımız Mustafa Ak ziyaret ederek bizlere destek verdi. Stant çalışmamızla partimize yeni üyeler kazandırıyor, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz” dedi.  

Başkan Ak, standı ziyaret etti

Çark Caddesi\'nde İlçe Gençlik Kolları\'nın üye standını ziyaret eden AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak “Her zaman gençlik kollarına önem veren bir parti olduk. Gençlerimizin bu tür faaliyetler içinde olması, halkımıza hizmet anlayışıyla çalışma isteği ve arzusu bizleri canı gönülden mutlu ediyor” diyen ilçe Başkanı Mustafa Ak, üye standında kayıt olan vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve “İlçe başkanlığımızın kapıları halkımıza her zaman açıktır” diyerek yeni kayıt olan üyeleri ilçe başkanlığına davet etti.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]