AK Parti'de Aday Adaylığı süreci 1 Kasım'da sona eriyor

AK Parti Sakarya İl SKM Başkanı Ali İhsan Güneş, "Önümüzdeki yerel seçimler için 1 Ekim\'de başlattığımız aday adaylığı başvuru süremiz 1 Kasım Cuma günü, saat 17.00\'de sona erecek" dedi.

Şimdiye kadar belediye başkanlığı için aday adaylığı için Karasu’da 11, Erenler’de de 10 kişi başvuru yaparken, Taraklı’da ise sadece 1 kişinin başvuruda bulunduğu öğrenildi.
 
Mart ayının, hem Türkiye, hem de AK Parti için yeni bir milat olacağını söyleyen Güneş, "Hizmet için çıktığımız yolda, hep birlikte hayalini bile kuramadığımız günlere geldik. Aday adaylığı başvuru sürecinde, Partimize gönül veren, bizlerle birlikte çalışan arkadaşlarımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan\'ın yereldeki temsilcileri olmak ve milletimize hizmet etmek için başvurularını yapmış bulunmaktalar. AKBİS Sistemine kayıtlı aday adaylarımızın sayısı, Sakarya genelinde 80 kişiye ulaşmıştır. Aday adaylarımızdan Zeki Toçoğlu ve Fahri Sayın Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aday Adaylığına başvuru yaparken, Adapazarı ilçemizde 4, Akyazı ilçemizde 9, Arifiye\'de 4, Erenler\'de 10, Ferizli\'de 8, Geyve\'de 2, Hendek\'te 2, Karapürçek\'te 3, Karasu\'da 11, Kaynarca\'da 3, Kocaali\'de 3, Pamukova\'da 5, Sapanca\'da 3, Serdivan\'da 2, Söğütlü\'de 8 ve Taraklı’da 1 kişi resmi aday adaylık başvurularını yapmış bulunmaktadır. Aynı zamanda bu süreçte Belediye Meclis Üyelikleri için toplam 151 başvuru sisteme giriş yapılmıştır" şeklinde konuştu.

"Aday adaylılığı başvurusu yapanların sayısından memnunuz"

Halka hizmet yolunun büyük bir özveri gerektirdiğini ifade eden İl SKM Başkanı Ali İhsan Güneş, "Aday Adaylık başvurusu yapanların sayısından memnunuz. Hizmete talip olanların sayısı, Partimizin dinamizminin bir göstergesidir. Böylesi bir rekabetin, belediyecilik anlayışına ve hizmet kalitesine olumlu yansıması muhakkaktır. Bir kimsenin ülkesine ve milletine hizmet etmesi kadar güzel bir görev yoktur. Aynı zamanda oldukça meşakkatli de olan bu hizmet sürecinin, büyük fedakarlıklar gerektirdiğini ve çok büyük bir sorumluluk olduğunu da unutmamamız gerekmektedir. Partimizin hangi kademesinde ve nerede olursak olalım aynı bilinçle hizmet yolunda daima ileriye yönelik projeleri hayata geçirmek ve bizden sonraki nesillere güzel bir ülke bırakmakla yükümlüyüz. Bu yolda görev almaya talip olan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]