AK Parti’den Trabzonlular’a Ziyaret

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu; Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Sakarya Trabzonlular Derneği’ne “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu; beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, Sakarya Trabzonlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Ahmet Tufan Demircioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette; AK Parti’li yöneticilerle, Trabzonlular Derneği yöneticileri birbirleriyle tanışma fırsatı da buldu.

EĞİTİM FAALİYETİ

Sivil toplum örgütlerinin öneminden bahseden AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu; iktidar partisi olarak, her zaman ve hiç bir ayırım yapmadan, kapılarının herkeze açık olduğunu belirterek, kendilerine her zaman rahatlıkla ulaşılabileceğini söyledi. Başkan Uncuoğlu ayrıca; AK Parti olarak, Türkiye’de ilk defa düzenledikleri ‘Siyaset Akademisi’nin 10 Mart’ta başlayacağını hatırlatarak, bunun siyasi bir faaliyet olmadığını, aksine eğitim faaliyeti olduğunu dile getirdi.

EŞİT MESAFE

Derneklerine yaptıkları ziyaretten dolayı AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve Yönetimi’ne teşekkür eden Sakarya Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu; iktidar partisi olarak kendilerine her konuda açık kapı bıraktığı içinde tebrik etti. Başkan Demircioğlu ayrıca; Sakarya Trabzonlular Derneği’nin bütün partilere eşit mesafede durduğunu da hatırlattı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]