Ak Parti vekil aday adayları Tanışma Toplantısında buluştu

AK Parti Aday Adayları Hanedan tesislerinde düzenlenen tanışma ve istişare toplantısında İl Başkanı  İl Yürütme ve Yönetim kurulu ile bir araya geldiler. AK Parti İl Yönetimi ve Milletvekili Aday Adayları tanışma toplantısında karşılıklı fikir alış-verişlerinde bulunularak süreç ile ilgili bilgi aktarımı sağlandı.

İl Başkanı Fevzi KILIÇ sürece ilişkin yaptığı konuşmasında;
Bugün burada biraya geldik. Sizler AK Partimizden Aday Adayı oldunuz bizlere güç verdiniz. Partimiz Kurumsal bir partidir Bundan sonraki aşamalarda yine istişarelerimiz olacak toplantımız hayırlara vesile olsun dedi.

Aday Tanıtımı 25 Şubat Atatürk Kapalı Spor Salonunda
KILIÇ Aday tanıtımın 25 Şubat Çarşamba günü Kapalı Spor Salonunda saat 18:30 da başlayacağını ve Konuşma sırasının engelli adaylara il konuşma hakkının verileceğini ve ardından bayan adayların konuşacağını sonraki konuşmacıların kura ile belirleneceğini belirtti.

Temayül 1 Mart Serdivan Kapalı Spor Salonun ’da
İl Başkanı KILIÇ Temayül tarihinin 1 Mart günü yapılacağını Teşkilatlarda 1800 civarında Teşkilat mensubunun oy kullanacağını söyledi. Sizlere dağıttığımız CD lerde teşkilat mensuplarımızın iletişim bilgileri var her aday adayımıza eşit şartlarda imkan sunuyoruz,  Her teşkilat mensubu listeden  7 Kişi işaretleyecek 7 kişi harici eksik veya fazla yazılan, işaretlenen isimler oylamada hesaba katılmayacaktır dedi.

Tüm Aday Adaylarına teşekkür eden KILIÇ süreci en iyi şekilde sürdürmeye gayret ediyoruz, Herhangi bir olumsuzlukla karşılaştığınızda zaman gözetmeksizin bizlerle iletişime geçebilirsiniz diyerek toplantıyı sonlandırdı.

AK Parti Aday Adaylarının Dosyaları AK Parti Genel Merkez’de
AK Parti’de Aday Adayı Başvurularının 20 Şubatta bitmesinin ardından Doyalar bugün İl Başkanı Fevzi KILIÇ, İl Seçim işleri Başkanı Ekrem DURAN, İl SKM Başkanı Erdoğan DEMİRCİ ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir YILDIZ tarafından Ankara Genel Merkeze teslim edilmek üzere bu sabah saatlerinde yola çıktılar.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]