AK Parti teşkilatı SATSO'nun yeni kurulunu tebrik etti

Mustafa AK, Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası\'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Başkan Yardımcıları Orhan Yılgenci, Günay Güneş, yönetim kurulu üyeleri; Nadir Öztürk, Emrullah Terzioğlu, Burhan Akçam, Ömer Aslan, Ertuğrul Öztürk, Fatma Aygün Kahya, Murat Can ve Yunus Tever’i ziyaret eden AK Parti teşkilatları hayırlı olsun dileğinde bulundular. Ziyaret katılan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk\'de, güven tazeleyen Mahmut Kösemusul ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kutladı.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, SATSO yönetiminin 2023 vizyonuna büyük katkı sağlayacağına inandığını belirterek, “Özellikle otomotiv sanayi üzerine yaptığınız çalışma takdir edilir bir çalışma idi. Sizlerin çalışmalarınızda siyasi olarak üzerimize ne düşüyor ise yapmaya hazırız” dedi.

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilat Başkanı Osman Çelik ise hayırlı olsun ziyaretinin yanında SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a teşekkür etmek istediklerini de belirterek, “İlçe başkanı seçildiğimde Serdivan’a 3 hizmet için söz verdim. Bunlardan birisi Kız Meslek Lisesi’ydi. Bu sözümüzü Mahmut başkanımız sayesinde yerine getiriyoruz. Mahmut başkanımızın girişimleri ile TOBB ilçemize bir Kız Endüstri Meslek Lisesi yaptıracak” ifadelerini kullandı.

Serdivan İlçe Başkanı Çelik, Vilayetler Birliği’nden Serdivan için 500 milyon TL ödenek çıkarttıklarını da kaydederek, bu para ile Kız Endüstri Meslek Lisesi’ne ilave olarak Uygulamalı Ana Okulu yaptıracaklarını ifade etti.

Birlikte çok güzel işler yapacaklarını söyleyen SATSO Başkanı Kösemusul, “Bu enerji ile güzel bir sinerji yakaladık. Birlikten güç doğdu. Allah yardım etti, seçimlerden önce TOBB ile protokolü imzalayıp, okul yapımı için ödeneğimizi aldık. TOBB Yönetimi Sayın Valimize okul yapımı için yetki verdi. İnşallah seneye bu okulumuz eğitime açılacak” diye konuştu.

Sakarya’nın yıldızı parlayan bir şehir olduğunun da altını çizen Başkan Kösemusul, “İhracatta hedefimiz ilk 5’e girmek. Karasu Limanı önümüzdeki yıl bitiyor. Demiryolu da onunla birlikte hizmete girecek. Önümüzdeki yıl Sakarya için bir sıçrama yılı olacak. Sakarya’nın gelişiminin önüne kimse geçemeyecek. Çok hızlı büyüyecek” dedi.

AK Parti ilçe teşkilatları daha sonra SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ’u da makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]