AK Parti Teşkilatı Karapürçek'te Toplandı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, hizmetin, heyecanın, mücadelenin yanında olduklarını belirterek, çözümsüzlükten yana olmayacaklarını söyledi.

AK Parti Karapürçek İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı Şehit Tuncay Özdemir Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Halit Nalbant yaptı. Nalbant'ın ardından söz alan Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, göreve gelir gelmez ilçenin su sorunun giderilmesi için Büyükşehir Belediyesiyle el ele vererek bu sorunun çözüme kavuşturulduğunu belirtti. Yıldırım Karapürçek belediyesinin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

AK Parti iktidarında hem yerel anlamda hem de ulusal çapta büyük dönüşümler yaşandığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yerel seçimlerinden üzerinden sekiz ay geçti. Bu süreçte belediye başkanlarımızla el ele vererek ilçelerimize, köylerimize neler yapabiliriz, ne tür eksiklerimiz var öncelikle bunları tespit ettik. AK Partili belediyeler olarak uyum içinde çalışıyoruz. Her konuyu rahatlıkla görüşüp mevcut sorunlarımıza karşı ortak çözüm yolları arıyoruz.” dedi.
Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini, bu süreçte AK Parti ailesinin el ele vererek Başbakan Erdoğan ve ekibine yardımcı olması gerektiğini belirten Toçoğlu, “Ülkemizin ne denli zor bir süreçten geçtiğini hepimiz yakından görüyoruz. Bu süreçte her birimize ayrı ayrı büyük görevler düşmektedir. Çok çalışmamız gerekiyor. Ülkesi için gecesini gündüzüne katan Başbakanımıza ve onun ekibine yardımcı olmak zorundayız. Ülkemiz kritik bir aşamada, çağdaş dünya standartlarına kavuşabilmek için atılan adımlara karşı ciddi bir dirençle karşılaşıyoruz. Bu durumu iyi anlamalıyız. Bizim attığımız değişim, dönüşüm adımlarına karşı bazı çevreler nasıl da çaresizce direniyorlar. Yeniliğe, çağdaşlığa ve milletimizin daha müreffeh bir hayat standardına kavuşması için atılan adımlara karşı direniş sadece ulusal çapta değil yerelde de belli çevrelerin ayak diremesiyle karşılaşıyoruz. Ancak bizim mazeret üretmek gibi bir derdimiz yok. Biz inandık, biz Sakarya'nın ve Sakaryalının hak ettiği noktaya ulaşması için elimizden geleni yapacağız. Şehrimizin gelişimine büyük katkılar sağlayacak projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Bizim tarafımız statükonun, hamasetin ve sadece karşı çıkmış olmak için karşı çıkanların tarafı olamaz. Bizim tarafımız hizmetin, heyecanın, milletin arzu ettiği hedefe ulaşmak için verilen mücadelenin tarafıdır. Biz asla çözümsüzlükten yana olmayacağız. Milletimizin menfaatine olan işlerde asla geri adım atmayacağız” diye konuştu.
Toçoğlu'nun ardından konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti hükümetinin milletin derdiyle dertlenen bir hükümet olduğunu ifade ederek, “AK Parti millet iradesinin temsilcisidir. AK Parti hükümeti milletin derdiyle dertlenen, milletin dertlerini kendi derdi olarak gören ve yıllardır üstü örtülen sorunların üzerine cesaretle giderek bu sorunları bir bir çözen bir hükümettir” dedi.
Milletvekili Recep Yıldırım ise, “Biz el ele verdiğimiz anda başaramayacağımız hiçbir sorunumuz bulunmuyor. Bakın AK Parti iktidarında neler yaptık ve neler yapmaya devam ediyoruz. Karapürçek'in şu anda bazı sıkıntıları bulunuyor. Evet, bu sıkıntıları biliyoruz. Ancak şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum bu sorunların hepsini birlikte çözüme kavuşturacağız. Hiçbir endişeniz olmasın” diye konuştu.
Sakarya'nın her geçen gün hızla geliştiğini dile getiren Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “İlçelerimizi geziyoruz ve yapılan çalışmaları yakından görüyoruz. Her ilçede yeni bir çalışma söz konusu. Ancak tüm bu çalışmalar yeterli mi elbette değil. Biz asla yılmayacağız. Aşkla, sevdayla yolumuza devam edip yeni projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.
Toplantıda son olarak AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu söz aldı. Teşkilat çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Uncuoğlu, “AK Parti olarak teşkilat çalışmalarımıza ara vermeden tüm hızıyla devam ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Ne denli büyük bir emaneti sahiplendiğimizi gayet iyi biliyoruz. Milletimizin verdiği bu emanete asla halel getirecek bir hareket içinde olmayacağız. Yönetim kurulu üyelerimizle, kadın ve gençlik kolu üyelerimizle, meclis ve il genel meclis üyelerimizle, belediye başkanı ve milletvekillerimizle uyum içinde çalışarak Sakarya'da AK Parti'nin oylarını daha da yukarılara taşımanın gayreti içindeyiz” diye konuştu.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]