Ak Parti temayül yoklaması sona erdi

Sakarya Kapalı Spor Salonu\'nda saat 10.00\'da başlayan temayül yoklaması yoğun katılımla devam ediyor.

Adapazarı ilçe Başkanı Mustafa Ak, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Oktay Yıldırım ve bir çok önemli isim oyunu kullandı.

Dr. Uğur Soy ise tweet atarak ortamın çok güzel olduğunu paylaştı.

Temayül yoklaması sona erdi. Oylar Ankara\'da Genel Merkez tarafından sayılacak.

En özel günlerinde temayül yoklamasına oy kullanmak için gelen, gelin ile damat herkesi şaşırttı.

Uğur Soy, bu şaşkınlığını sosyal medyada  "AK Parti sevdası böyle bir şey, temayül yoklamasına gelen damat ve gelin..." olarak paylaştı.

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan damat Alper Hasköylü ile İl Gençlik Kolları Sekreteri gelin Zeynep Sınırcı, düğünlerini yarıda bırakıp temayül yoklamasında oy kullandı.

Gelin ve damat, temayülün yapıldığı Serdivan Spor Kompleksi’nde alkışlarla karşılandı. Gelin Zeynep Sınırcı, düğünleri ile temayül yoklamasının aynı güne gelmesini ‘bereketli bir temayül' olarak değerlendirdi. Sınırcı, “Evet düğünümüz var ve temayülü ihmal etmek istemedik. Bereketli bir temayül oldu. Oyumuzu kullanmak, görevimizi yapmak istedik.” dedi. 

Damat Alper Hasköylü ise “Siyaset evlilik falan dinlemiyor. O yüzden gelelim oyumuzu kullanalım dedik. Herkesin hakkı var bunda. Oyumuzu kullandık, düğünümüze herkes davetlidir. “ diye konuştu.

 

AK Parti temayül yoklamasında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşallah bu seçimlerde halkımızın desteği, teşkilatlarımızın çalışmasıyla el ele verecek ve oylarımızı arttırmanın mücadelesi içerisinde olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Teşkilat temayül yoklamalarına katıldı. Burada aday adayları, teşkilat üyeleri ile değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, Yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkanlarını belirlemek üzere gerçekleşen temayülle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Zeki Toçoğlu, “Genel Merkezimizin belirlediği kriterler çerçevesinde il teşkilatımız son derece sağlıklı ve demokratik bir ortamda seçim sürecini başarıyla yürütüyor. Bugünde hamdolsun herkesin gördüğü gibi temayül yoklamamız açık, şeffaf ve düzenli bir şekilde gerçekleşiyor. Temayül, teşkilat içi kamuoyu yoklamamızdır. Temayüller sonrasında genel merkezimiz en uygun şekilde süreçleri değerlendirecek ve son kararı verecektir. Bunun neticesinde görev alacak arkadaşlarımız sahada çalışmalarına hız verecektir” diye konuştu.

"AK Parti’nin Sakarya’daki oranı yüzde 65’ler civarındadır"

Yapılan son kamuoyu yoklamalarında AK Parti’nin Sakarya’daki oyunu yüzde 65 olarak açıklayan Toçoğlu, “Geçtiğimiz günlerde Serdivan Danışma Meclisinde de açıkladım AK Parti’nin Sakarya’daki oranı yüzde 65’ler civarındadır. Bu oranı daha da yukarılara çekmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim amacımız çok daha fazla çalışarak, oylarımızı yükseltmektir” İfadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]