AK Parti Söğütlü Seçim Bürosu Açıldı

Söğütlü'de AK Parti seçim irtibat bürolarının açılışına katılan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu "Yeni belediyecilik anlayışımız, şeffaflık, vatandaş odaklılık ve katılım ilkelerine dayanmaktadır" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Söğütlü Ak Parti seçim irtibat bürolarının açılışını yaptı. Açılışa AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan ve AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Ramazan Karakaş ve Söğütlülü vatandaşlar katıldı. İlçede büyük bir coşku ile karşılanan Zeki Toçoğlu, konuşmasında AK Parti belediyeciliğinin şeffaflık, vatandaş odaklılık ve katılım ilkelerine dayandığını ifade etti.

AK parti belediyeciliği geçmişe değil, geleceğe odaklanmış bir yönetim anlayışına dayandığını ifade eden Zeki Toçoğlu, "Yeni belediyecilik anlayışımız, şeffaflık, vatandaş odaklılık ve katılım ilkelerine dayanmaktadır. Ak parti belediyeciliğinde geçmişe değil, geleceğe odaklanmış bir yönetim anlayışı benimsiyoruz. Bizim belediyeciliğimiz birey esaslı değil, ekip esaslı yönetim anlayışına sahiptir. 2009 Mart seçimlerinde Söğütlü'de oy patlaması yaşayacağımıza inanıyoruz. Söğütlülü vatandaşlarımız hizmetlerimizden yana hiç bir endişe taşımasınlar. Söğütlü de süren çalışmalar artarak devam edecek " dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]