Ak Parti Serdivan Başkanlığı Sakaryaspor'a sahip çıkıyor

Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığı Haftalık yönetim kurulu toplantısını İlçe Başkanı Osman Çelik başkanlığında gerçekleştirdi.

Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığının bu haftaki yönetim kurulu toplantısında siyasi gündem ve çalışmaların İlçe Başkanı Osman Çelik tarafından yönetim kurulunu bilgilendirilmesinin ardından şehrimizin takımı Sakaryaspor’a destek amaçlı meclis üyeleri, ilçe teşkilat yöneticilerine kadın ve gençlik kolları yönetimine mahalle temsilcilerine şehrimizin takımı Sakaryaspor a katkı için forma ve kombine destekli program düzenlendi.

Ak Parti Serdivan İlçe teşkilatında düzenlenen programa Sakaryaspor yönetim kurulu üyelerinden Futbol Şube sorumlusu İsmail Yenice ve Mali İşler sorumlusu Adnan Sipahi’de katıldı.

Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik yaptığı konuşmada şehrimizin takımı Sakaryaspora sözde değil özde yardımlar yapılmasını ve her platformda sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek bu konuda başta Aile ve sosyal politikalar bakanımız sayın Ayşenur İslam’a, Ak Parti Sakarya Milletvekillerimize, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeki Toçoğlu’na, İlçe Belediye başkanlarına, iş adamlarımıza Sakaryasporumuzun bu zor durumundan kurtulması için göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

İlçe Başkanı Osman Çelik konuşmasının sonunda teşkilat mensuplarının bu zor süreçte Sakaryasporumuza bir forma ve bir kombine alarak yardımlarnın devam etmesini rica etti.

Sakaryapor yönetim kurulu ve futbol şube sorumlusu İsmail Yenice ve Mali işler sorumlusu Adnan Sipahi ise yaptıkları konusmalarında Ak Parti Serdivan İlçe Teşkilatına Sakaryaspor için göstermiş oldukları sahiplenme duygularından dolayı ilçe başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyelerine Belediye Meclis üyelerine teşekkür ettiler.
Toplantı sonunda Ak Parti Serdivan Gençlik Kolları ve Sakaryaspor sevdalısı gençler ise hem ilçe başkanı Osman Çelik hemde Sakaryaspor lehine tezahüratlarla teşekkürlerini belirttiler.


9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]