Ak Parti Sapanca Teşkilatı iftarda bir araya geldi

Ak Parti Sapanca teşkilatı Temmuz ayı olağan danışma meclisi toplantısını iftar yemeği eşliğinde gerçekleştirdi.

Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen yemeğe Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları, sandık görevlileri ve çok sayıda partili katıldı.

Bostancı: Filistin\'de yaşananlar derinden üzdü

İftar yemeği öncesi konuşma yapan İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Filistin’de yaşanan olaylardan sebep derin üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.

“Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanındayız.” diyen Bostancı, şöyle konuştu:
“Menfur saldırılarda hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Filistin’de yaşanan bu zulmün en kısa sürede bitmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum ve her zaman olduğu gibi Filistinli kardeşlerimizin yanlarında olacağımızın bir kez daha belirtmek istiyorum”

Yılmazer: Coca Cola ürünlerini boykot

Aralarında Coca Cola’nın da bulunduğu bazı ürünlerinin satışının belediyeye ait tesislerde satışını yasaklandığını açıklayan Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ise Filistin’de yaşanan zulmün en kısa sürede sona ereceğini ümit ettiğini söyledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]