Ak Parti Sapanca Teşkilatı bayram kutlamasını gerçekleştirdi

Ak Parti Sapanca İlçe teşkilatı her bayram olduğu gibi Ramazan bayramını da birlik ve beraberlik içerisinde geçirdi.

İlçe teşkilat binasında yapılan bayramlaşma törenine Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Ak Parti Sakarya eski Milletvekili Erol Aslan Cebeci, eski belediye başkanı İbrahim Uslu, kadın kolları başkanı Günnur Çelik, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Nazmi Bostancı " Öncelikle Milletvekilim Ayhan Sefer Üstün’e, belediye başkanımız Aydın Yılmazer’e, 22. ve 23. dönem milletvekilimiz Erol Aslan Cebeci’ye, eski belediye başkanımız İbrahim Uslu’ya ve siz değerli misafirlerimize bayramlaşma törenimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Her bayram olduğu gibi bu bayramda birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ben başta sizler olmak üzere, ilçemizde yaşayan hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin mübarek ramazan bayramını kutluyorum” dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ise yaptığı konuşmada “hüzünlü bir bayram geçirsek te Ramazan bayramına ulaşmış bulunmaktayız, acımız büyük Gazze’de Filistin’de Suriye’de Müslüman kardeşlerimiz maalesef zulüm altında bulunmaktadır. Bize düşen görev ne ise yapmaya hazırı şu anki görevimiz Allaha dua etmektedir. Bunun yanı sıra bayramdan sonra da 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklanarak Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak görmek için üstümüze düşen ne görev varsa yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerimizle Ramazan Bayramının öncelikle teşkilatımıza, ilçemize, ilimize ve ülkemize huzur bereket getirmesi temenni ediyorum, Müslüman kardeşlerimize uygulanan zulmün bir an önce sona ermesini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun” şeklinde konuştu.

Ak Parti Sakarya eski milletvekili Erol Aslan Cebeci ise konuşmasında “ Ben bu sene 50 yaşındayım, bu yüzden Yüce Allah’a şükretmek istiyorum ki bu Ramazan’a ulaştırdı hem de bize oruç tutabilecek sıhhat sağlık verdi. Kendi evimde bir kez daha bayramlaşmada bulunabildiğim için Allah’a şükrediyorum. 10 Ağustos’ta bu parti çok kritik bir süreçten geçecek, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa halkoyuyla Cumhurbaşkanını seçilecek ve ülkemiz için bir dönüm noktası olacak. 10 Ağustosta Sapanca’da hem partiye hem de liderine yakışan bir oyu alarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteğimizi sürdürelim. Burada bizlerle beraber olan değerli teşkilatımıza, ilçemize ve tüm İslam âlemine Ramazan Bayramının hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

Sakarya Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün teşkilatta bulunan partililerin Ramazan bayramını kutlarken şu sözlere yer verdi: “Ak Parti’ye gönül vermiş çok değerli Sapancalılar, sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum, Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum, Allah bizleri nice bayramlara huzur içerisinde kavuşturmayı nasip etsin. Filistin’de Gazze’de ve İslam coğrafyasında yaşanan katliamlar sebebiyle de buruk bir bayram geçiriyoruz. Bir an önce bu olayların sona ermesini diliyorum. Diğer yandan önümüzde önemli bir seçim var, inşallah 10 Ağustosta rekor bir oyla Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak köşke göndereceğiz. Sapanca her zaman destek veren sonuna kadar davasına sahip çıkan bir teşkilatımız oldu olmaya da devam ediyor. Ben hepinize teşekkür ediyorum, tekrardan Ramazan bayramınızı kutluyorum, bayramı en güzel bir şekilde geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]