AK Parti Sapanca İlçe Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti Sapanca İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, belediye çalışanları ve parti teşkilatlarıyla yürütülen çalışmalardan son derece memnun olduğunu söyledi.

Teşkilat üyelerinin görevlerini bedel gözetmeksizin gönülden yaptığına işaret eden Uslu, “Herkesin çocuğu ve bir ailesi var. Buradan zaman arttırıp bu ülkenin bir adım daha ileri gitmesi için çalışan öncelikle sayın Başbakanımıza ve onun il ve ilçelerdeki teşkilatına yardım etmek adına zamanlarından feragat edip bu işe gönül veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Sakarya eski milletvekili ve Washington SETA Direktörü Erol Aslan Cebeci ise Sakarya’nın her ilçesinde alabilecekleri en yüksek oyu almak için üzerlerine düşeni yapmak zorunda olduklarını anlattı.

“Doğru ve hayırlı bir iş yapıyoruz” diyen Cebeci, şunları söyledi:

"Çocuklarımıza bizden sonraki nesillerimize bizden öncekilerden aldığımızdan daha iyi bir ülke bırakmak için bu işi yapıyoruz. Buraya her geldiğimde ilk gün Başkan Uslu ile gerçekleştirilen ve devam eden projeleri dolaşıyoruz. Ben sadece bu ülkenin içinde dolaşmıyorum. Dünyanın başka yerlerinde de dolaşıyorum. 5 yılda ne yapılabileceğiyle ilgili bir fikrim var. Bu şehirde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan İbrahim Uslu var. Herkes şunu biliyor. Biz siyaseten çok yakın çalışmış insanlar değiliz, bir kardeşlik hukukumuz var. 2009 yerel seçimlerinde bunları yapacağız diye verdiğimiz sözlerin eksiği yok fazlası var. Hizmet etmek anlamında yapılacak şeylerin, imkanların el verdiği kadarıyla yapılacak şeylerden çok fazlası yapılmış. Yapılacak işler tabii ki var. Yapılacak işler olduğu için belediye başkan aday adaylarımız var”

Toplantının sonunda Belediye Başkanı Uslu, yerel seçimler için aday adaylığı başvuru evraklarını İlçe Teşkilatı Başkanı Nazmi Bostancı’ya teslim etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]