AK Parti Sapanca Gençlik Kolları olağan kongresi yapıldı

AK Parti Sapanca Gençlik Kolları olağan kongresinde Muzaffer Boz, başkan seçildi.

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, yaptığı konuşmada, AK Parti\'nin tüm kademeleriyle bir bütün oluşturduğunu söyledi.

Gençlerin AK Parti’nin vizyonunun sürdürülebilmesi için önemli görevleri olduğunu ifade eden Yılmazer, şöyle konuştu:

“AK Parti bir kitle partisidir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin iyi bir şekilde yetiştirilmesi çok önemlidir. Burası bir okuldur. Burada biz kendimizi nasıl yetiştirirsek, söylemimizle, eylemimizle, davranışımızla örnek olabilirsek, hem gençlerimizi etrafımıza alabilir hem de gelecekte Türk neslinin sağlıklı olmasını sağlarız. Bu da AK Parti’nin 2023 vizyonu ve nicelerine ulaşmasını sağlayacaktır."

AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Bostancı da gençlik kollarının parti için önemli olduğuna vurgulayarak teşkilatın ana kademesine en büyük destek ve katkının gençlik ve kadın kollarından geldiğini kaydetti.

Tek listeyle gidilen seçimde Boz başkanlığındaki yönetim kurulunda Abdullah Kaçar, Enes Bayrak, Erdem Dilber, Ali Futa Yılmazer, Semihcan Çetin, Ceyda Arıcı, Sümeyye Memi, Muhammet Boz, Yuşa Gül, Enes Serdar, Semih Ersoy, Sümeyye Ağır, Damla Yüzücü, Alican Mercan, Buğra Cebeci, Uğur Tıknas, Fatih Koçak, Oğuzhan Çelik ve Ömer Yılmaz yer aldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]