Ak Parti Sakarya, seçimlere hazırlık yapıyor

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı Afyon’da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya katılan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, seçime yaklaştıklarını ve istişare toplantıları düzenleyerek durum değerlendirmesi yaptıklarını belirtti.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından Afyon’da düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “İstişare toplantımızda, teşkilatımızda yaptığımız çalışmaları en ince ayrıntısına kadar gözden geçirme imkânı bulduk. Biz yaptığımız işlere odaklanmayı bir görev olarak biliyoruz. İnşallah Sakarya teşkilatı başarılarına başarı katmayı sürdürecek” dedi.

"Seçimlere her zaman hazırlıklıyız"


AK Parti olarak her zaman seçimlere hazır olduklarını kaydeden Yavuz, “Biz AK Parti olarak tüm zamanlarda seçime hazırlanan bir partiyiz. Ancak seçim yaklaştığında tabi ki çalışmalarımıza hız kazandırmamız lazım. Biz yaptığımız işlere odaklanmayı bir görev olarak biliyoruz. İstişare toplantımızda teşkilatımızda yaptığımız çalışmaları en ince ayrıntısına kadar gözden geçirme imkânı bulduk. İlçe başkanlarımızın ve ilçe belediye başkanlarımızın yaşamış olduğu sorunları irdelemeye ve hal çareleri aramaya gayret ettik. Biz AK Parti teşkilatları olarak son derece derli toplu teşkilatlarız. Özellikle Sakarya, tüm kadrolarıyla kenetlenmiş bir teşkilat. İnşallah Sakarya teşkilatı başarılarına başarı katmayı sürdürecek ve Başbakanımıza ve genel merkeze yük olan değil onların yükünü paylaşan bir teşkilat olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]