AK Parti Sakarya İl Teşkilatı'nda Sevinç

Anayasa Mahkemesi'nin AK Parti'nin kapatılmaması yönündeki kararı, partinin Sakarya İl Teşkilatı'nı dolduran partililer tarafından sevinçle karşılandı.

AK Parti'ye açılan kapatma davası ile ilgili karar, AK Parti Genel Merkezi'nde olduğu gibi Sakarya İl Teşkilatı'nda da büyük heyecana neden oldu. AK Parti Sakarya Teşkilatı'na ilk önce İl Başkanı Yusuf Alemdar, ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş ile çok sayıda partili geldi. Televizyon başına kenetlenen partililer, heyecanla Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın açıklayacağı kararı bekledi. AK Parti İl Başkanı Yusuf Alemdar, mahkemeden çıkacak kararla ilgili sonucu küçük bir kağıda yazarak cebine koydu. Başkan Kılıç'ın AK Parti'nin kapatılmadığını yönünde kararı açıklamasının ardından partililer, büyük sevinç yaşadı. Başkanlar ve partililer birbirlerine sarılarak sevinçlerini paylaştı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Alemdar kararın açıklanmasıyla birlikte cebine koyduğu küçük notu çıkartarak, "Gördüğünüz gibi sonucu doğru tahmin ettim" dedi.

Başkan Alemdar söyleyecek söz bulamadığını ifade ederek, "AK Parti'nin kapatılmasını gerektirecek hiçbir fiil işlemediğini, bu yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı değil kapatılmayı ancak ödüllendirilmesi gerektiğini söylüyorum" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]