Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı istifa etti

Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu\'nun istifa metni şu şekilde sunuldu.


AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru KAVASOĞLU İstifa Metni

"2008 yılından bu yana AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları içerisinde AK Parti’ye ve millete hizmet yolculuğunda, son 1 yıldır yürütmekte olduğum AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.

Siyaset içerisinde geçirdiğim zaman diliminde edindiğim tecrübeleri yerel yönetimlerde değerlendirebilmek, Sakarya’lı hemşehrilerimize hizmet edebilmek niyeti ile, bundan sonraki süreçte partimizin yerel yönetimler kademelerinde görev almayı planlamaktayım.
Dolayısıyla bu yöndeki çalışmalarıma ağırlık verebilmek için, aynı zamanda da AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı gereği görevimden ayrılıyorum.

Milletin hizmetkârı Başbakanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde partimizin her kademesinde görev almak, o sevdayı o coşkuyu yaşamak ve emek sarfetmek biz teşkilat mensupları için her zaman büyük bir onur, büyük bir şereftir.

İnsan ve memleket sevgimizi hizmet aşkıyla birleştirerek, önce insana sonra kadına dair çalışmalarda onurla sürdürmekte olduğum AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevim süresince, bana destek olan başta İl Başkanımıza, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımıza, milletvekillerimize ve  teşkilatımızın her basamağında görev yapan dava arkadaşlarıma teşekkür eder, saygılarımı sunarım."

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]