AK Parti sahura kadar halka beraber

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa AK, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, İlçe yönetim kurulu ve Gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri , iftar ve teravih sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.  Ramazan boyunca her gün ayrı bir camide teravih namazı kılan Başkan AK ve Teşkilat üyeleri namaz sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek sohbetler ediyor, ayrıca vatandaşın sorunlarını dinliyor.

Son olarak Yenigün ve Yağcılar mahallelerini ziyaret eden ekibe AK Parti Sakarya Mv. Recep UNCUOĞLU da eşlik etti. Yenigün ve Yağcılar Mahallelerinde konuşan Başkan AK ; “ Seçimi unutup önümüze bakıyoruz. Bizler nerede yanlış yaptığımızı , hangi konularda eksik kaldığımızı halkımıza sorarak öğrenmeye çalışıyoruz.Halkımız emin olsun ki eleştiriyi dikkate alıyoruz.Bu seçimden gereken dersleri alıp daha güçlü çıkacağız”dedi.

Daha sonra konuşan Sakarya Milletvekili Recep UNCUOĞLU; ” Seçim sürecinde kimi zaman bir daha gelmezsiniz diyenler çok oldu. Sözümüz var, hem teşekkür ediyoruz hem de sözümüzü tutuyoruz. Bu ziyaretlerden bizler de çok memnun oluyoruz. Sizlerin de desteği ile Sakarya’mızın sorunlarını çözme noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti”

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]