Ak Parti MKYK üyesinden Halit İnci'ye ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Cumhurbaşkanlığı Seçimi kapsamında MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci\'yi ziyaret etti.

AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili ziyaretleri kapsamında Müstakil İşadamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Halit İnci’yi makamında ziyaret etti.

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ile birlikte, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci’yi ziyaret ederek iş dünyasına ilişkin istişarelerde bulundu. MÜSİAD Kurucu Başkanı Ahmet İşgüzar, Başkan Yardımcısı Enver Tok, Denetim Kurulu Üyesi Necmi İbil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Genç, Yaşar Coşkun ve Mustafa Kaytaz’ın da katıldığı toplantıda değerlendirmeler yapıldı.

Son yıllarda ticaret ve sanayi alanlarındaki uluslararası ticaret anlaşmaları, reformlar ve yereldeki iyileştirmelerle ilgili bilgiler veren Çiğdem Erdoğan Atabek konuşmasına şu sözlerle devam etti :

“Milletin refahını ilgilendiren, sağlık, eğitim, hukuk, ekonomi gibi önemli konularda uyum ve istikrar önem arz eder. Özellikle iş dünyası ile ilgili yaşanan olumlu gelişmeler de olumsuz gelişmeler de sektörü uzun süreli şekilde etkiler. Faydalar da zararlar da uzun soluklu şekilde hissedilir. Bu gerçeği düşündüğümüzde şüphesiz ekonomik istikrar ve büyüme iş dünyası için kritik bir unsurdur. Ülkemizdeki istikrarın devamlılığı söz konusu olduğunda Başbakanımız, AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletin takdiri ile Cumhurbaşkanı seçilmesi Allah’ın izniyle hepimiz için çok hayırlı olacaktır. Bu gayede gerekli tüm çalışmaları yürütüyor, tüm görüşmeleri yapıyor, Yeni Türkiye için çalışıyoruz.”

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı ziyareti için Çiğdem Erdoğan Atabek’e teşekkürlerini ileterek, “Ülke olarak, hem testlerden geçiyor, hem de büyüyoruz. GSYİH\'mız 3 kat arttı, dünyanın tüm ülkeleriyle ticari ve siyasi ilişkiler geliştirdik. Ülkemiz, gelecek 10 yılda, küresel ekonomideki belirsizlikleri, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, kendi lehine çevirip pozitif ayrışarak, dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olabilecek durumdadır. Bu hedefler uğrunda derneğimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve işadamlarımızla gayretle çalışıyoruz, Sakarya’nın skalasını daha da yükseltmek istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı yolunda da Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a başarılar dileyerek, hayırlı olsun diyoruz.” sözleriyle konuşmasına son verdi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]