AK Parti MKYK Üyesi Atabek'ten SESOB Başkanı'na ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimine sayılı günler kala, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu da katıldı.

10 Ağustos’ta yapılacak seçimin hem Türk demokrasi tarihi hem de Cumhuriyet tarihi açısından çok önemli özellikler taşıdığını belirten Atabek konuşmasına şu sözlere yer verdi :
“Yeni Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı eskisinden daha önemli ve daha kaliteli bir makam haline gelecektir. Kuşkusuz bunun sebebi, askerî atamayla, darbeyle veya meclis tarafından seçilen Cumhurbaşkanı değil, bilfiil milli irade ile seçilen Cumhurbaşkanı olacak olmasıdır.”
“12 yıldır gecesini gündüzüne katarak, Yeni Türkiye için çalışan, Başbakanımız, AK Parti Genel Başkanımız ve 12.Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan bu demokratik yolda, emin adımlarla ve yüksek halk desteği ile ilerlemektedir. Özellikle esnaf odaları,  ticaret odaları ve iş adamlarının 12 yıldır yaşanan ekonomik istikrarın devamlılığı açısından, Cumhurbaşkanlığı için destekleri bizim için çok önemlidir.”

SESOB Başkanı Hasan Alişan ise ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, “30 Mart’ta yapılan seçimde yerel yöneticiler güven tazeledi. Türkiye’de huzur ve istikrar var. Bunun nimetlerinden faydalanmamız gerek. Bizim meslek odası olarak aileyiz ve vatandaşlarımızla temasımız çok yüksektir. SESOB olarak belediyelerimiz, ticaret odamız, milletvekillerimiz ve işadamlarımızla işbirliği içerisinde hayata geçirdiğimiz çalışmalar olduğu gibi, devam eden projelerimiz de var. İnşallah işbirliğimiz artarak, güçlenerek devam edecek. Hep birlikte şehrimize katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz, ülkelerin kalkınması, şehirlerin kalkınması ile mümkündür. Sakarya’da gözle görülür iyi bir uyum var. Yerel liderler, esnaflar, şehirdeki tüm aktörler bu noktada önem taşır” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]