AK Parti MKYK Üyesi Atabek'ten Kösemusul'a ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili ziyaretleri kapsamında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti. Ayrıca SATSO yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıya, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu da katıldı.

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi için sayılı günler kala, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek ve İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul’u ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AK Parti iktidarı süresince özellikle ticaret ve sanayi alanlarında yapılan reformlar, uluslar arası ticaret anlaşmaları ve yereldeki iyileştirmelerle ilgili bilgiler veren Çiğdem Erdoğan Atabek konuşmasına şu sözlerle devam etti :

“Biz istiyoruz ki Cumhurbaşkanlığı Seçimi artık bu ülkede kaos olmasın, kargaşa çıkmasın, hükümetler düşmesin. Türk siyasi tarihi bugüne kadar hep bunlara tanık oldu. Allah’ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımız olacak ve ülkemiz 2023 hedeflerine ulaşacak, 2071 hedeflerine bir adım daha yaklaşacaktır.”

Başbakanımız her süreçte iş dünyasının yanında oldu, sıkıntılarını paylaştı, çözüm odaklı davrandı

“Başbakanımız, AK Parti Genel Başkanımız ve 12.Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan her süreçte iş dünyasının yanında oldu, sıkıntılarını paylaştı, çözüm odaklı davrandı, çözüm için elini taşın altına koymayı bildi. Ülkemizin önünü açmış, iş dünyasına uluslararası özgüven kazandırmış bir başbakanın cumhurbaşkanı olarak daha da büyük katkıları olacağından eminim. İş dünyasının önemli kesimi de böyle düşünüyor."

Sakarya ihracatının tırmanışı istikrarla desteklenecektir

“Geçmişte hükümet ile Cumhurbaşkanı uyumu olmadığı için ekonomik kriz yaşadığımız dönemler dahi oldu. Bunu iş dünyası biz siyasetçilerden daha iyi bilir. Dolayısıyla iş dünyası için uyum çok önemlidir. Bu da AK Parti\'nin adayının kazanmasıyla gerçek olacak, istikrarın devamı bu yolla sağlanacaktır. Sakarya olarak ihracatta ilk 5 il arasına girme hedefimiz hepimizce malumdur. Şu anda 8. sırada olan Sakarya ihracatının tırmanışı ancak ve ancak istikrarla beslenecektir.”

Filistinli anneleri öldürelim ki yeni teröristler doğurmasın diyen kadın milletvekilini içimiz ürpererek izledik

"Filistin\'deki olaylar hepimizi yaralıyor. Müslüman dünyası için çok önemli olan ramazan ayında dahi durmayan saldırılar karşısında gözyaşlarımız sel olup aktı. Filistinli anneleri öldürelim ki yeni teröristler doğurmasın diyen kadın milletvekilini, bir kadın bir anne ve bir kadın siyasetçi olarak içim ürpererek izledim.

İsrail’in uyguladığı bir yönüyle değil her yönüyle soykırımdır

Defalarca ateşkes ilan edip haince saldırılarına devam eden İsrail\'e tüm dünyanın tepki göstermesi şart. Her şeyden önce tarihin Türkiye\'ye yüklediği bir liderlik misyonu var. İsrail\'in uyguladığı bir yönüyle değil her yönüyle soykırımdır.  Biz yardım feryatlarına kayıtsız kalamayız, yardım elini kaçıramayız, liderler arasında en sert şekilde tepki gösterebilen, siyasî veya diplomatik ilişkiler bir yana ekonomik ipleri koparmayı göze alarak, ticari olarak da ürünleri boykot edebilen, kişi de yine Sn. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Yerelde de ürünleri boykot eden belediye başkanlarımız ve esnaflarımız da olmuştur.”

SATSO Filistin’deki zulmü meclis kararı ile kınayan tek odadır

SATSO Başkanı Mahmut KÖSEMUSUL ise ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, “Cumhurbaşkanlığı Seçimi esnaf, iş adamı, öğrenci, işçi, memur, ev hanımı demeden aslında toplumun her kesimi için çok önemli bir olgudur.  Sözünü ettiğimiz Yeni Türkiye’de yaşamak hepimizin arzusudur. İhracatı, ithalatı, kişi başına düşen milli geliri, maaşları ve diğer tüm ekonomik parametreleri ile Türkiye ileriye gidiyor, yerinde saymıyor.

Şehirleri ilerlerse ülkeler ilerler. Sakarya’nın büyümesi demek Türkiye’nin büyümesi için bir adım demektir. Biz bunu önemsiyor ve buna inanıyoruz.” sözleriyle konuşmasına devam etti. Ardından Mısır’da ve Filistin’de yaşananlarla ilgili değerlendirmeler yapan SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, “SATSO olarak, Mısır’daki demokrasi ayıbını da, Filistin’deki zulmü de meclis kararı ile kınayan tek odayız” diyerek sözlerine son verdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]