AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Meydan Okudu

AK Parti milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Büyük bir aileyiz aramızı bozmaya kimsenin gücü yetmez” diyerek AK Parti’de kaos havası vermeye çalışanlara yönelik net bir cevap verdi.

Büyük Bir Partiyiz

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, büyükşehir ve diğer ilçe belediye başkan adaylarının kesinleşmesinin ardından bazı açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin çok büyük bir kitle partisi olduğunu ifade eden Üstün, kırgınlıkları aşarak birlik içerisinde yerel seçimlere gireceklerini söyledi.

Kriterler Biliniyordu

Diğer partilerin aday çıkarmakta dahi zorlandığını ancak AK Parti’ye çok sayıda müracaat olduğunu ifade eden Milletvekili Üstün, “AK Parti’de beldeler için dahi çok sayıda aday adayı çıktı. Aday adaylarımızın tamamı bizler için değerlidir. Ancak sadece bir ismi tercih edebiliyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Geniş bir aile olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Milletvekillerimiz, il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, aday adaylarımız ve adaylarımız hep birlikte el ele vererek oylarımızı arttırmak ve bu seçimden yine birinci parti çıkmak için çalışacağız. Aramıza nifak tohumları ekmek isteyenlere buradan sesleniyorum. Dünya lideri Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde yolumuza emin adımlarla ve kararlılıkla devam ediyoruz. Hiç kimse bizim aramızı bozamaz. Bizi başkalarıyla karıştırmasınlar. Bizim diğerlerinden farkımız işte budur.” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]