Ak Parti Mahalle başkanları toplandı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Ofis Sanat Merkezinde Mahalle Başkanlarına yönelik olarak gerçekleştirdiği toplantıda Sandık Kurullarıyla ilgili bilgiler verildi.  

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı tarafından Ofis Sanat Merkezinde Mahalle Başkanlarına yönelik olarak yapılan toplantıda seçimlere yönelik Mahalle yönetimleri ve sandık yönetimleri hakkında bilgiler verildi. Toplantıda Teşkilat Başkanı İlhan Güve, Mahalle başkanlarına Yönetim Kurulu üyelerini tanıtarak koordinatörü oldukları Mahalleleri belirterek bölgeleri hakkında bilgiler verdi. 

Başkan Ak “Her ay toplanacağız”
Mahalle Başkanlarının yoğun katılımıyla Ofis Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak “Seçimlere kadar önümüzde kısa bir süre var, biz bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Seçim sürecine girerken partimiz her ferdine ayrı ayrı görevler düşüyor. Mahalle Başkanlarımız olarak sizler, bölgelerinizde sorunların çözümü konusunda önemli bir göreve sahipsiniz. Mahallelerimizde, mahalle yönetimlerinizle, sandık yönetimlerinizle, ülkemizin gelişmesine, istikrarın sürmesine 2023 Hedeflerine katkı sağlıyorsunuz. Koordinatör olan İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz Mahalle Başkanlarımızı, sizleri düzenli olarak ziyaret ederek sorunların çözümü konusunda en kısa süre içerisinde çözmeyi amaçlıyoruz. Bundan sonra da üye çalışmalarına ve ziyaretlere önem vererek, çalmadık kapı bırakmayarak, toplantılarımıza sık bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]