AK Parti Lehine Adaylıktan Çekildi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız olarak aday olan Ağrılılar Dernek Başkanı Mehmet Adıgüzel, AK Parti lehine adaylıktan çekildi.

Mehmet Adıgüzel, "Bu seçimlerde AK Partimizin adayı Zeki Toçoğlu kardeşimizi destekleyeceğiz" dedi.  Mehmet Adıgüzel için Ağrılılar Derneği'nde AK Parti'ye katılım programı düzenlendi. Gerçekleştirilen programa AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ve AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Başkanı Ali İhsan Yavuz da katıldı.
Önemli Olan Sakarya'nın Kazanmasıdır

Dernek üyelerinin tezahüratları eşliğinde bir konuşma yapan Mehmet Adıgüzel, "Hemşehrilerim biliyorsunuz 2 ay önce sizlere danışarak bir karar almıştık. Bu süreçte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday olmuştuk. Şimdi sizlerin arzu ve talebinizle, daha önce AK Parti çatısı altında siyaset yapmam sebebiyle, AK Parti'deki dostlarımızın, vekillerimizin, yöneticilerimizin ve sizlerin istekleriyle hep birlikte güçlerimizi birleştirme kararı aldık. Yani biz Zeki Toçoğlu lehine adaylıktan çekiliyoruz. Çünkü gün birlik ve beraberlik günüdür. Önemli olan Sakarya'nın kazanmasıdır. Hiçbirimizin Sakarya'ya kaybettirme hakkı yoktur. Dolayısıyla biz hep birlikte bir karar aldık ve Zeki Toçoğlu'nu destekliyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 
Söz Konusu Sakarya'nın Geleceğidir

Mehmet Adıgüzel'e teşekkür eden AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu ise, "Sakaryamız için bugün önemli bir karar alınmıştır. Bu anlamda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Burada söz konusu olan ne Zeki Toçoğlu'dur, ne Mehmet Adıgüzel'dir. Söz konusu olan Sakarya'nın geleceğidir. Sakarya'nın geleceği için aldığınız bu karar için hepinizi kutluyorum, hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yine sizlerle iç içe, sizlerle omuz omuza bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ise, "Mehmet kardeşimin büyükşehire bağımsız olarak aday olduğunu duyduğum anda içime bir burukluk düşmüştü. Ama şimdi o burukluk benden gitti. Ben inanıyorum ki Mehmet kardeşim bugünkü hareketiyle çok büyük bir takdir topladı. Kendisine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]