AK Parti Kadın Kolları Akyazı'da

Sakarya AK Parti İl Kadın Kolları Akyazı İlçesinde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Çalışmalarını sürdüren AK Parti Kadın Kolları değerlendirme toplantısını Akyazı ilçesinde gerçekleştirdi. AK Parti Akyazı Kadın Kolları Başkanı Emine Gürgenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı Şerefiye Dereağzı Alabalık Tesisleri'nde yapıldı.

Toplantıya AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Atabek, ile ilçelerin Kadın kolları başkanları katıldı. Toplantıda günlük ve haftalık yapılan çalışmalar değerlendirildi. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan toplantıya katılanlara hoşgeldin ziyaretinde bulundu.

AK Parti Akyazı Kadın Kolu Başkanı Emine Gürgen yaptığı konuşmada, halkın AK Parti'ye olan teveccühünün artarak devam ettiğini belirterek, önümüzdeki seçimlere hazır olduklarını ve çalışmalarını geceli gündüzlü sürdürdüklerini ifade etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Atabek te toplantıya katılan başkanlara 2011 yılı genel seçimleri ile alakalı toplantı ve çalışmaların hızla devam ettiğini Kadın Kollarının özveri ile çalışmalarını hızlandırdığını ifade etti.
Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise siyasi çalışmalarda kadınların önemli bir rol üstlendiğini, Kadın kolları iyi çalışan siyasi partilerin daha iyi ve kolay sonuçlar aldığını vurguladı.

Gerek parti çatısı altındaki görevlendirmelerde gerekse, Milletvekili olarak en fazla kadına yer veren partinin AK Parti olduğunu söyleyen Yazıcı, bu tip toplantıların çalışmalara ivme kazandıracağını ifade etti.

Seçimlerde fedakarca çalışan bayanlara teşekkür eden Başkan Yazıcı, önümüzdeki genel seçimlere de tüm teşkilat olarak hazır olduklarını ifade etti.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]