Ak Parti İlçe Gençlik Kolları adayı belirlendi

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kollarının 2. Olağan Kongresinde Başkan adayı önceki gün İlçe Teşkilatında yapılan toplantıyla belirlendi.
 
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı’nın 25 Ocak 2015 Pazar Günü 13.00’da AKM’de gerçekleştirilecek olan İlçe Gençlik Kolları Kongresinde Başkan Adayı İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Gençlik ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İl Gençlik Kolları AR-Ge Başkanlığı görevinde bulunan Sinan Likos olarak açıklandı. 

Gençlik Adayı Sinan Likos 
AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kollarının 2. Olağan Kongresinde adayın açıklandığı İlçe Başkanlığındaki toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mustafa Ak, ilçe Gençlik kollarının belirlenmesinde önemli bir süreç üslenen İl Gençlik Kollarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik Kolları ve Kadın Kolları teşkilatımız için büyük öneme sahiptir. Adapazarı gibi büyük bir ilçemizde adaylığı açıklanan Sinan Likos kardeşimizin bu görevi layığıyla yapacağından eminim.” şeklinde konuştu. 
Keçeoğlu tebrik etti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İlçe Gençlik Başkan Adayının açıklandığı toplantıda kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi. Başkan Keçeoğlu “Adapazarı İlçe teşkilatı, bizim için her zaman önemli olmuştur.  İlimiz için gerek seçmen sayısıyla gerekse merkez ilçemiz olması dolayısıyla  önemini her zaman korumaktadır.  Bizde böyle önemli bir ilçemize, seçim sürecine girerken İl Gençlik Kollarından Başkan Yardımcımız olan Sinan Likos arkadaşımızı önerdik. Genel Merkezimizin ve İlçe Başkanımız Mustafa Ak Başkanımızın, ağabeyimizin onayıyla Sinan Likos arkadaşımız oldu. Adapazarı İlçemiz için özverili olarak çalışacağını, Ana Kademe, Kadın Kolları ve  il Başkanlığımızla koordineli olarak çalışacaklardır. Sinan Likos kardeşimize yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

İlçe Gençlik Kolları Başkan Adaylığı açıklanan Sinan Likos, İlçe Yönetim Kuruluna kısa bir teşekkür konuşması yaparak şunları söyledi. “İlçe Gençlik kolları Başkan Adaylığı sürecinde, İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Keçeoğlu ve İlçe Başkanı Mustafa Ak başta olmak üzere İl ve İlçe Gençlik kollarındaki arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkürlerimi bir borç bilirim. Böyle önemli bir göreve gelmenin heyecanı içerisinde bu heyecanı daim kılarak en kısa zamanda İlçe Gençlik kollarımızı aktifleştirip partimize, ülkemize katkı sağlar hale getireceğiz. Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongremize tüm genç arkadaşları bekliyorum.” dedi.  

Başkan Ak’tan kongre daveti 
İlçe Başkanlığında Gençlik Kolları 2.Olağan Kongresinde Başkan adayı olarak Sinan Likos’un açıklanmasının ardından hafta başında adaylığı açıklanan Kadın Kolları Başkan Adayı Fatma Varol, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu ve İlçe Başkanı Mustafa Ak toplantıya katılan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte aile fotoğrafı çekildiler.  Başkan Ak, 24 Ocak Cumartesi Günü AKM’de 15.30’da Kadın Kolları Kongresine, 25 Ocak Pazar Günüde 13.00’da AKM’de gerçekleştirilecek olan Gençlik Kolları kongresine Yönetim Kurulu üyelerini ve tüm partilileri davet etti. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]