AK Parti İl Yönetimi Belli Oldu

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu Başbakan Erdoğan tarafından da onaylanan 50 kişilik il yönetim kurulu listesini açıkladı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, il binasında düzenlediği basın toplantısında 50 kişilik yeni il yönetimini açıkladı. Uncuoğlu listenin Başbakan recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylandığını belirterek, “İl yönetimi oluşturma çalışmalarına öncelikle 5 milletvekilimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla yapmış olduğumuz toplantıyla başladım. Bu arada tüm ilçe ve tüm Belediye Başkanlarımızla toplantılar tertip ettim. 7 İl başkan adayı arkadaşımızla görüşmelerde bulundum, kendileriyle istişare ettim. Yine bu kapsamda bana yansıyan tüm önerileri özenli bir şekilde değerlendirmeye tabi tuttum. Sonuçta bugün size takdim edeceğim liste 17 günlük, titiz ve yorucu bir çalışmanın ardından şekillenmiş oldu.Yeni İl Yönetiminde il başkan adayı arkadaşlarımdan 4 tanesine yer verdim. On beş yeni arkadaşı ilk kez aktif olarak siyaset yapmak üzere yeni yönetime dahil ettim. Kurucu il yönetiminden, önceki il yönetimlerinden ve AK Partinin diğer kademelerinde görev almış arkadaşlarımızdan 35 arkadaşımıza da bu listede görev verdim. Listemiz, 31 üniversite,14 lise ve 5 ilköğretim mezunundan oluşan ve mümkün olduğu ölçüde her meslek grubunu içine alan bir listedir. Başbakanımızın talimatlarına uygun olarak 14 bayan arkadaşımız ile genç kardeşlerimizin de listede temsil edilmesine özen gösterdik” dedi.

Daha Yaşanılabilir Bir Sakarya! 

Yeni yönetim kurulu ile Sakarya'ya hizmet etmek için çalışacaklarını söyleyen Uncuoğlu, “Tüm içtenliğimle girdiğim bu yolda samimi duygularla oluşturmuş olduğum İl yönetimiyle birlikte bu şehre hizmet etmek için tüm varlığımızla çalışmak istiyoruz. Dünün kargaşasına takılıp kalmadan bu yeni bir başlangıç yaptığımız bu günü fırsat bilmek suretiyle Sakarya'nın daha yaşanabilir yarınlarını inşa etmek en temel arzumuzdur. Sakarya'nın tüm dinamiklerini harekete geçirmek ve şehrimizin geleceği için tüm unsurlarla güç birliği yapmak en önemli idealimizdir” diye konuştu. Uncuoğlu son olarak yeni oluşturulan yönetim listesini açıkladı.

AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Şunlar;

AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Recep Uncuoğlu, Ahmet Çil, Ahmet, Ahmet, Ali Gündoğar, Ali İhsan Güneş, Ali İhsan Yavuz, Aysun Çakmak, Bilal Kurteş, Celalettin Kaya, Cevat Özbay, Ebru İçöz, Elif Bölükbaşı, Erdal Yıldırım, Erdoğandemirci, Güler Kalyoncu, Halit Baki, Harun Sandıkçı, Hilmi Yanık, Hüseyin Gençali, İbrahim Akçam, İbrahim Naci Kurtuluş, İsmail Tuzcuoğlu, Mehmet Kırdar, Mehmet Yılmaz, Mert Aydemir, Mesut Ertaş, Metin Kurtuluş, Murat Yıldırım, Mustafa Ak , Mustafa Gavasoğlu, Nagihan Yaman, Neslihan Bayrak, Nesrin Bektaş, Oktay Yıldırım, Osman Aydın, Ömer Kurteş, Özlem Eryüksel,  S.Nilüfer Pekşen, Sedat Akbalık Serdağ Yılmaz, Süleyman Özmen, Şengül Öztürk, Şule Semercioğlu, Şevket Ayaz, Tahsin Çuhadar, Ünzile Kılıç, Yasemin Turan, Yusuf Elturan ve Yüksel Sözer.”
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]