AK Parti İl Gençlik Kolu'nun Taraklı Ziyareti

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kollarının yeni yönetimi, Taraklı İlçesi Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktan'ı ziyaret etti.

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Adıyaman
ile yönetim kurulu üyeleri, Taraklı İlçesi'nde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Başkan Özkaraman'ı ardından da Aktan'ı ziyaret eden AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları üyeleri adına açıklama yapan Başkan Adıyaman, ”Göreve yeni gelen yönetim kurulumuzla birlikte Taraklı'ya gelerek İlçe Gençlik Kolları yönetimi ile tanışmak istedik. Amacımız, teşkilatçılık ruhunu canlandırmak ve bu ateşi yakmaktı. Bizler tüm ilçe teşkilatlarımızı kucaklayarak onların yanında olduğumuzu belirtip, sorunlarına yardımcı olmak için çalışacağımızı ifade ediyoruz. Teşkilatımıza en uzak mesafede olan ancak gönül bağımızla en yakın olan Taraklılı kardeşlerimizle birlikte olmak ve tanışmaktan büyük mutluluk duyduk" dedi.

AK Parti Taraklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metun Aktan da, Taraklı'da gençlik kolları olarak çok güçlü olduklarını belirterek, "Hedefimiz yerel seçimlere çok güzel bir şekilde hazırlanmak" şeklinde konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]