Ak Parti Hendek'te Nevzat Ercan sürprizi

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı ve İlçe Danışma Meclisi toplantısı Rasimpaşa Kültür Merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti. Bayramlaşma programına ise Eski DYP’li Bakan Nevzat Ercan katılarak sürpriz yaptı.

Hendek Belediyesi Rasimpaşa Kültür Merkezi\'nde gerçekleşen Bayramlaşma ve AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı programına AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı.

Bayramlaşma öncesi Kadın Kolları, Gençlik Kolları birer konuşma yaparak faaliyetlerini anlattılar.

Programda konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Köylerimizi gezerek kısa sürede Sandık başkanları ve görevlileri ile ilgili toplantılarımızı tamamlayacağız. Sandık Başkanlarımız ile yaptığımız toplantılarda yapılan çalışmalarımızın geri dönüşümü için mutlaka üye çalışmalarının da yapılması lazım. Her köyümüzde üye sayımız artması gerekmektedir. Başbakanımızın bu reformlara, halkın iktidarına talip olmaya devam etsin. Gücünü tüm dünyaya daha güçlü haykırabilsin. Bu anlamda herkesin gerekli çalışmaları yapmasını rica ediyorum” dedi.

Sofu sözlerine şu şekilde devam etti:


“Bildiğiniz gibi aday adaylık sürecimiz başlamıştır.1 Kasım’a kadar hem belediye başkan aday adaylığı hem de Belediye meclis üyeliği adaylığı yapılacaktır. Sonuçta bir tane Belediye Başkan adayımız olacak. Hiç kimsenin listede yer bulamadım diyerek bir kırılma ve gücenme durumuna girmemesi gerekir. Bana görev verilmezse kırılırım diye düşünenler bu makama talip olmasınlar diye düşünüyorum. Çünkü bu parti makamların, mevkilerin partisi değil, nerede ne görev verilirse yapılabilirin partisidir. Herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise yaptığı konuşmada bugüne kadar verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade ederek, “Bugüne kadar yaptığımız projelerde ne söz verdiysek yerine getirdik. Türkiye’de en çok, en başarılı 6 başkanı olarak, Başbakanın önünde duruyoruz. Bu seçimlerde yüzde 85’i hep birlikte çıkarmanızı istiyorum. Bu benim için değil. İnşallah yüzde 85 ile Türkiye’nin birincisi olmayı arzu ettiğimizi ifade ediyorum. Hendek bunu hak ediyor. Her şeyde Hendek olarak Türkiye’nin en önündeyiz. Türkiye’de birinci olan Hendek, Belediye Başkanlığı seçimlerinde de birinci olması lazım. Herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Şaban Dişli de yaptığı konuşma da ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunarak herkesin bayramını kutladığını ifade etti.
Konuşmaların ardından Bayramlaşma programına geçildi. Bayramlaşma programının sürpriz misafiri Eski DYP’li Bakan Nevzat Ercan oldu.
Eski Bakan Nevzat Ercan Bayramlaşma programına katılarak bir süre Milletvekili Şaban Dişli ile sohbet etti. AK Parti Bayramlaşma programı partililerin bayramlaşması ile sona erdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]