AK Parti Ferizli'de toplandı

Ferizli İlçe Belediyesi hizmet tanıtım toplantısına katılan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, 2014 yılından itibaren Büyükşehir’in güçlü hizmet elinin şehrin her noktasına ulaşacağını belirtirken AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Milletimize söz verdik, ecdadımıza yakışır güzellikleri ortaya koyacağız” dedi. 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam, Ferizli ilçesinde yapılan hizmetlerde sandık başkanlarından belediye başkanlarına kadar herkesin emeğinin olduğunu söyleyerek, yeni çıkan Büyükşehir Yasası ile birlikte bu hizmetlerin devam edeceğini belirtti. Sağlam’ın konuşmasının ardından, Ferizli Belediyesi’nin 4 yıl boyunca yaptığı ve yapımı devam eden projelerinin anlatıldığı tanıtım filmi izlendi.
 
Tanıtım filminin ardından konuşan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, yapılan hizmetlerin köy ve mahalle temsilcilerinden İl Başkanı’na kadar ortaklaşa yürütülen çalışmalarla gerçekleştirildiğini belirterek, “Bütün Teşkilat üyelerimizin bu yapmış olduğumuz hizmetlerde emeği vardır. Bunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Oyunu kuralına göre oynayarak, Ankara’da gece gündüz çalışarak projelerimizi ortaya koyuyoruz. Biz bir takımız. Benimle birlikte takım oyunu oynayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının devamında Ferizli’de hayata geçecek iki yeni projeyi daha tanıtan Soğuk, “30 dönümlük arazi üzerinde hayata geçireceğimiz Botanik Rekreasyon Alanı’nın alt yapı çalışmaları başladı. Bu dönem içerisinde bu projeyi yapmayı planlıyoruz. İkinci projemiz ise Ferizli Meydan Projesi. Bu proje ile Ferizli Belediyesi’nin önündeki caddeyi yayalaştıracağız. Bu sayede ilçemize çok güzel bir meydanı kazandırmış olacağız. Bu projelerimizi yalnız başımıza değil, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ile Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapacağız. Bize vermiş olduğu desteklerden dolayı huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekillerimizin de ayrı ayrı destekleri var” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise konuşmasına Süper Lig’e çıkan Ferizli Spor’u tebrik ederek başladı. Başkan Toçoğlu, “Öncelikli olarak Süper Lig’e çıkan Ferizli Spor’u tebrik ediyorum. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak Ferizli Spor’a elimizden gelen desteği sağlarız inşallah. Her zaman söylüyorum, bir tek amaçla sizlerin karşısındayız. Sizlere hizmet etmek için buradayız. Artık birbirimizi çok daha iyi tanıdık. Birbirimizi daha yakından tanımanın verdiği avantajla bundan sonra ki dönemde de inşallah beraberce çok güzel hizmetlere imza atacağız. Ferizli’de çok önemli işler yapıldı. Ferizli’ye doğalgazın gelmesi bir yürek işidir, cesaret işidir. Doğalgaz, şehrin standartlarını yükselten ve şehre değer katan bir çalışmadır. Dolayısıyla hem İlçe Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum, hem de doğalgazın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Türkiye’nin önündeki önemli süreçleri de değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2014 yılından itibaren Büyükşehir’in güçlü hizmet elinin şehrin her köşesine ulaşacağını belirtti. Vatandaşa hizmet etme konusunda AK Parti siyaset anlayışı ile kimsenin yarışamayacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Vatanperverlik kelimesinin arkasına sığınarak saldırıya geçenlere bir örnek vermek istiyorum: Sağlık Bakanlığı’nın çıkardığı bir broşürde iki tane resim var. Birinde yıl 1998 yer Mardin. Ambulans katırlar. Hastalar 98 yılında ambulans katırlarla taşınıyormuş. Yanındaki resimde ise yıl 2010, yine Mardin. Yanan ikizler için ambulans uçak. Hasta vatandaşını ambulans katırlarla taşıyanlar vatanperver, ambulans uçaklarla taşıyanlar ise vatan sevmez. Takdiri size bırakıyorum” ifadelerini kullandı.


TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, “Ferizli için çalışan, değerli belediye başkanımız Ahmet Soğuk ve ekibine teşekkür ediyorum. Ferizli her şeyi ile kendi kendine yeten bir ilçe oldu. Ferizli göç veren değil göç alan bir ilçe olacak. Bundan sonra Sarıahmetli’den, Bakırlı’dan kalkan bir gencimiz kurulacak organize sanayi bölgesinde çalışma imkanı bulacak. Her şey hazır. İnşallah bu yılın sonuna varmadan Ferizli Organize Sanayi Bölgesi’nin temelini atacağız” şeklinde konuştu.
Son konuşmayı gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, “Bu hizmetlerin hayata geçmesinde emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum. bu toplantılar önümüzdeki süreçleri görmek adına çok önemli. Görüyorsunuz Ferizli’de iyi işler yapıldı, yapılmaya devam edecek. Ferizli’de vizyon var. Alt yapı için önemli adımlar bugünden atılmış. Ferizli gerek organize sanayi bölgeleriyle gerek verimli tarım arazileri ile çok önemli bir hazineyi kendisinde barındırıyor. Ferizli’deki bu hazine işlenecek ve 2023’e eğitimiyle, kültürüyle, sağlık hizmetleriyle, kendi iç ticaret potansiyeli ile örnek bir belde, örnek bir ilçe olacak. AK Parti ilçe teşkilatları olarak bir takım oyunu oynuyoruz. Sen, ben kavgasına düşmeden milletimize hizmet etmek için 365 gün çalışıyoruz. Türkiye söyleyecek hiçbir sözü olmayanların ülkesi değil artık. Türkiye 2023’ü görenlerin, 2071’i görenlerin, 2071’e dair hayalleri ve hedefleri olanların ülkesi, sizlerin hayır duaları ve destekleri ile. Milletimize söz verdik, ecdadımıza yakışır güzellikleri ortaya koyacağız” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]