AK Parti Ferizli Aday Adayı Haluk Akagündüz, köyleri geziyor

AK Parti Ferizli Aday Adayı Haluk Akagündüz, köy ve mahalle ziyaretlerindeki amacını, ‘Halkın taleplerini dinlemek’ olarak özetlerken; “Bizim yol haritamızı halkın fikirleri belirler” dedi.

Ferizli’de köy ve mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ferizli Aday Adayı Haluk Akagündüz son olarak ilçeye bağlı Nalköy, Sarıahmetler, Ağacık ve Kusca köylerini ziyaret ederek köylülerle fikir alışverişinde bulundu. Akagündüz, “Tüm köylerimizi ziyaret ederek onları dinliyor; taleplerini alıyoruz. Bunlar bizim yol haritamız olacak. Zira bizim tek hedefimiz halkımızın isteklerinin gösterdiği yolda ilerlemektir” dedi.

Nalköy ve Sarıahmetler köylerinde kahve ziyareti gerçekleştiren Akagünüz, “Bizim bu yola çıkarken yegane amacımız ilçemize yararlı olabilmekti. Hamdolsun ki çıktığımız bu yolda aldığımız tepkiler hayırlı bir yolda olduğumuzu gösterdi. Bizim için halkımızın talepleri ve fikirleri çok önemli. Zira Başbakanımızın işaret ettiği belediyecilik anlayışını ancak ilçemizde yaşayan insanlarımızın katkıları ile başarabiliriz” diye konuştu.

"Ferizli’yi güzel günler bekliyor"

Akagündüz son olarak Ağacık ve Kusca köylerinde ise şunları kaydetti: “Ferizli’de hep beraber el ele vererek Sakarya’ya örnek bir büyümenin aktörleri olmak istiyoruz. Partimizin bize adaylık görevini uygun görmesi durumunda projelerimizi ve hayallerimizi daha somut biçimde ifade ederek sizlerin görüşlerine sunacağız. Ferizli’yi güzel günler bekliyor. Bu güzel günlere el birliği ile ulaşacağız.”
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]