AK Parti Ferizli Aday adayı Haluk Akagündüz, köyleri geziyor

AK Parti Ferizli Belediye Başkan Aday adayı Haluk Akagündüz, ilçe merkezi ve köylere yönelik yaptığı ziyaretlerde halkla buluştu. Akagündüz, “Bizim halktan kopuk siyaset yapmamız mümkün değil. Zira AK Parti halkın partisidir” dedi.

Ferizli’de AK Parti’den Belediye Başkan Aday adayı olarak çalışmalarına başlayan Haluk Akagündüz, ilçedeki ziyaretlerini sürdürüyor. Akagündüz son olarak Ferizli’ye bağlı Konuklu Köyü ve merkezdeki Atalar Çay Ocağı\'nda vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Akagündüz ziyaretlerinde hayallerinde inşa etmek istedikleri Ferizli’yi anlattı.

Konuklu Köyü\'nde konuşan Akagündüz, “Ferizli ilçesine hizmet etmek için bu yola çıktık. Partimizden aday adaylığı noktasında başvurumuzu yaptık. Hakkımızda hayırlı ise adaylık bize nasip olsun. Hayırlı değilse zaten Allah nasip etmesin. Bizde bu aday adaylık sürecinde sizlerle bir araya gelerek fikirlerinizi almaya gayret ediyoruz” dedi.

"Ferizli ilçesine hizmet etmek için yola çıktık"

Ferizli’nin gelişme potansiyeli yüksek bir ilçe olduğunun altını çizen Akagündüz, “Biz Ferizli ilçesine hizmet etmek için yola çıktık. Ferizli gerçekten de her alanda gelişmeye son derece müsait bir ilçemiz. Ferizli’nin geleceği ve yaşanan sorunları ile halkımızın nabzını tutarak bir plan belirleyeceğiz. Bu konuda sizlerin desteği son derece önemli” şeklinde konuştu.

İlçe merkezinde de kahve ziyareti yapan Akagündüz, “Bizim halktan kopuk ve onların taleplerini dikkate almayan bir siyaset yapmamız mümkün değil. AK Parti halkın partisidir ve halkın var ettiği bir partinin üyesiyiz. Bu açıdan sizin içinizden gelen bir isim olarak hizmete talibiz” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]