AK Parti Fanatikliği İzdihama Sebep Oldu

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı Kırkpınar Beldesi’nde miting gerçekleştirdi.

Mitinge AK Parti Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci, AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, Sapanca Belediye başkanı ve başkan adayı İbrahim Uslu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları katıldı.

Kırkpınar Meydanı’nda gerçekleştirilen ve yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı mitingde büyük coşku yaşandı.

Kalkınmanın Adresi AK Parti

AK Parti Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci’de konuşmasında şunları kaydetti: “Bizleri artık tanıdınız. Biz insanı her şeyin üstünde tutan bir gelenekten gelen insanlarız. İnsanların rengine, diline, dinine, ırkına bakmadan en yüce varlık olarak addeden, böyle bilen insanlarız. Biz insana hizmeti kendisine bir vazife, şiar edinmiş insanlarız. Belediye başkanımız İbrahim Bey’in yeni dönemde Sapanca için ayakları yere basan, ilçemize değer katacak projeleri var. Biz Sakarya milletvekilleri ve büyükşehir belediyesi olarak bu çalışmaların gerçekleştirilmesinde üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Sizlerden de bu seçimlerde daha çok çalışarak oylarımızı artırmanızı bekliyoruz. AK Parti hem Sakarya’mız için hem de ülkemiz için bir şanstır. Ülkeyi kalkındıracak, şehirlerimizi geliştirecek Ak kadrolardır. Kalkınmanın ve hizmetin adresi AK Parti’dir. Türkiye’nin AK Partili hükümetler ve AK Partili belediyelerle geldiği nokta ortada. İnşallah 29 Mart’ta da durmak yok hizmete devam”

Kırkpınar’da Hizmetler Artacak

Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı’nın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Belediye Meclis Üyesi adayı Fatih Fil, AK Parti’nin Kırkpınar’dan en fazla oyu alarak seçimlerde büyük başarı elde edeceğini söyledi. 

Meclis üyesi adayı Fil’in ardından Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu alkış ve sloganlarla kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı. Sapanca’da 10 yıldır belediye başkanlığını başarıyla yürüttüklerini belirten Uslu, yaptıkları hizmetleri anlattı.

Mitingdeki kalabalığın seçim sonuçlarının AK Parti’nin zaferiyle sonuçlanacağını gösterdiğini ifade eden Uslu, yeni dönemde Kırkpınar ve Kurtköy’ün tüm sorunlarını çözeceklerini söyledi. Sapanca’nın gölü ve doğasıyla Sakarya’nın en güzel ilçesi olduğunu belirten Uslu, yeni dönemde gerçekleştirecekleri projelerle ilçenin Türkiye’nin en gözde ilçelerinden birisi haline getireceklerini kaydetti.

Projelerimizle Sapanca’nın Yanındayız

Mitingde daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, Sapanca ve Serdivan’ın kardeş belediyeler olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Sizler bizi Serdivan’da yaptığımız hizmetlerden tanıyorsunuz. Serdivanımızın AK iktidar döneminde yaptığı hizmetlerle nerelere geldiğini görüyorsunuz. İbrahim kardeşimizin Sapanca’nın çehresini değiştirecek önemli projeleri olduğunu gördük. Bizlerde inşallah sizlerinde desteğiyle Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığımızda İbrahim Bey kardeşimizin yanında olacağımızı bilmenizi isterim. Yeni dönemde Sapancamıza hizmetlerimiz artarak devam edecek. AK Parti ile birlikte Türkiye’de güven ve istikrar ortamı oluştu. Bugün görüyorsunuz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi dünya ülkeleri arasında saygın bir noktaya taşıyor. Sizlerin bizden desteğinizi esirgemeyeceğinizi biliyoruz. Ancak Başbakanımız Sayın Tayyip Erdoğan’ın elini daha da güçlendirmek için yüksek oy almamız gerekiyor.”


 

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]