Ak Parti Erenler Teşkilatı seçim startını verdi

AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları tarafından mahalle başkanlarına yönelik kahvaltılı bir toplantı programı düzenlendi.

Sakaryapark’ta gerçekleştirilen toplantıya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve mahalle başkanları katıldı.

Programa ev sahipliği yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ konuşmasında toplantının 1 Kasım seçimleri öncesinde ön görüşme ve mahalle başkanları ile istişare toplantısı olduğunu ifade etti ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise, 1 buçuk yılda dördüncü seçimlerin yapıldığını belirterek, “Yorucu bir maraton daha başlıyor ama bizler buna hazır ve hazırlıklıyız. 7 Haziran seçimlerinde öyle bir tablo çıktı ki Avrupada yüzde 41 oy alarak iktidara gelen bir parti yoktur. Bizim Partimiz 14 yılda girmiş olduğu her seçimden başarı ile ayrılmış ve 7 Haziranda da yüzde 41 oy alarak tekrar başarısını kanıtlamıştır. Neticede bu günlere geldik. Biz halkımızın vermiş olduğu bu karara saygı duyduk ve halkımızın vermiş olduğu mesajı alarak gerekli önlemleri ve tedbirleri sağladık” dedi.

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Yoğun tempomuza 3 aylık bir ara verdik. Cavit Başkanımızın anlattığı herşeye katılıyorum. Ancak ne olursa olsun tempomuzdan ve kararlığımızdan hiçbir zaman taviz vermedik. Göreve kaldığımız yerden devam ediyoruz. Biz ekip olarak hazırız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız tam bir takım çalışması içinde 1 Kasım’da tek başına iktidara geleceğimize inanıyor durmak yok yola devam diyoruz.”

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]