Ak Parti Erenler Kadın Kolları iftar yemeğinde buluştu

Ak Parti Erenler İlçe Kadın Kolları Yönetimi Erenler Kültür Merkezinin üçüncü katında düzenlenen iftar yemeği ile biraraya geldi.

Düzenlenen İftara; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Ak Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Soytürk, Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri Arzu Kahveci, Semiha Bafralıoğlu, Belgin Demirağ ve Ak partili kadınlar aileleri ile birlikte katıldı.

Ak Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz konuşmasında, “Biliyorsunuz ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamıştır. Bizler teşkilat olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız” diye konuştu.

11 ayın sultanı Ramazan ayının herkese bolluk ve bereket getirmesi temennisi ile konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Bizim olmazsa olmazlarımızdan birisi de teşkilatlarımızdır. Teşkilatımız bizim halka bakan yönümüzdür. Teşkilat ile olan ilişkilerimiz bizim için önemli ve değerlidir. Önümüzde önemli bir seçim var. Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Başbakanımız Allah nasip ederse bizlerin gayreti ve desteği ile Cumhurbaşkanı olarak tarihimize yeni bir imza atacak. Bu noktada bizlere düşen görev neyse sonuna kadar yapmaya hazırız. Seçim koordinasyon merkezimiz oluştuktan sonra onların bize vereceği görev ile en iyi şekilde ulaşılacak her noktaya ulaşmaya biz hazırız” diye konuştu.

Belediye olarak Ramazan ayı programlarının dolu dolu yaşandığını ifade eden Başkan Öztürk, “Biliyorsunuz, geçen sene olduğu gibi bu sene de Yunus Emre Meydanımızda Cuma ve Cumartesi günü akşamları Ramazan etkinliklerimiz sürüyor. Bunun yanısıra vatandaşlarımızın davetleri üzerine evlerindeki iftar davetlerine icabet ediyoruz. Bekirpaşa mahalle iftarımızı gerçekleştirdik, 17 Temmuz’da Çaybaşı mahallesi halk iftarı ile yine vatandaşlarımızla, 15 Temmuzda da her sene olduğu gibi Belediye personelimiz ile birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi. Başkan Öztürk 13 Temmuz Pazar günü Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler Çarşamba Pazarı (kumaş pazarı) cadde boyu düzenlenecek olan “Mahallemde İftar Var” organizasyonuna da tüm Erenlerlileri davet etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]