Ak Parti Arabacı Alanı Mahalle Toplantısı‏ yapıldı

Arabacı Alanı Mahallesi’nde ikamet eden Ak Parti Serdivan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri,  Serdivan Belediyesi Meclis üyeleri ve  Arabacı Alanı Mahalle temsilcileri ile  2. Tanışma ve Kaynaşma Toplantısı’nı Çiftlik Izgara’da yaptı. Toplantıya Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik’te katıldı.

Başkan Çelik ‘’ Değerli arkadaslar, bildiğiniz gibi iki ay önce yapılan kongre ile,  Serdivan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu’nda görev alan arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu yenilendi.  Ak Parti’de hedefler daima büyük ve uzun vadelidir. Partimizin slagonuda bu doğrultuda  ‘‘Hedef 2023, 2053 ve 2071’’ olarak belirlenmiş. Bu hedeflere ulaşmada  yol arkadaşlığı yapacak teşkilatımızın farklı kademelerinde görev alan arkadaşlarımızın, bu tür organizasyonlarla bir araya gelerek,  birbirini daha iyi tanıması açısından önemli. Önümüzde yaklaşan ve partimizin hedeflerine ulaşmasında önemli bir dönemeç noktası olan 2015 Genel Seçimleri var. Bu seçimlerde olabildiğince yüksek oranda oy almamız, Anayasa değişikliği oylamasında gerekli olan 330 millet vekil sayısını bulunması  açısından önemli. Bizim Sakarya’daki hedefimiz,  seçilecek yedi millet vekilinin yedisinin de Ak Partili olması. İnşallah, Türkiye genelinde alacağımız yüksek oy oranı ile  Anayasa değişikliğini yapar ve amaçlanan  hedeflere emin adımlarla ilerleriz. Toplatıyı düzenleyen ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum’’ dedi.

Toplantının son bölümünde Başkan Çelik, genç yaşına rağmen edindiği siyasi tecrübeleri, geçmişte yaşadığı acı tatlı hatıraları katılımcılara aktararak, özellikle gençlere parti yönetimlerinde yer verilmesinden yana olduğunu, onları yarınlara hazırlamanın yolunun bu olduğunu belirtti.

Bir sonraki toplantının Şubat ayında yapılmasına karar verilerek toplantı sona erdi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]