Ak Parti Akyazı'ya çıkarma yaptı

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci AK Parti Akyazı İlçe Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu kahvaltılı programa katıldı.
 
Gerçekleşen programa AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Ali İnci, Bilgehan Doğru, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Bora, Ünlü televizyon programcısı sunucu Necati Selvitop ve partililer katıldı.
 
Akyazı Kenan Sofuoğlu parkında düzenlenen kahvaltılı programda konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, “ Çıkmış olduğum uzun bir yolda 4 senedir belediye başkanlığım neticesinde sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımız iki tane belediye başkanını çağırdı. Bunlardan bir tanesi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız diğeri ise 17 belediye başkanından bir tanesi olan Hendek Belediye Başkanını milletvekili adayı olarak çağırmış bir insanım. Gezdiğim her yerde şahsıma gösterilen büyük sevgiye teşekkür ederim” diyerek katılanları 7 Haziran seçimlerinde tek yürek olmaya davet etti.
 
Programın ardından Milletvekili adayları Ali İnci, Bilgehan Doğru ve protokol Akyazı Belediyesi yanında hizmete giren seçim irtibat bürosunun açılışını da gerçekleştirdi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]