AK Parti Aday adayları, yemekte buluştu

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün davetlisi olarak bir araya gelen AK Parti’nin Erenler Belediye Başkan aday adayları birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti’nin Erenler Belediye Başkan aday adaylarını Güreser restoranında verdiği öğlen yemeğinde bir araya getirdi. Yemeğe AK Parti’den Erenler Belediye Başkanlığına aday adayı olan Mustafa Gavasoğlu, Osman Karataş, Ahmet Çil, Erdal Yıldırım, Esra Güniken Naz, Ömer Faruk Kara, Harun Şen, Osman Hira ile Erenler Belediye Başkan Yardımcıları Osman Aydın ve Ali Akdeniz katıldılar.

İstikrarın devamlılığı için

Aday adaylarının bir araya geldiği yemek programına ev sahipliği yapan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yemeğe katılan aday adaylarına teşekkür ederek yaptığı kısa konuşmasında, “Bu kutsal göreve kim gelirse gelsin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli idareler seçimlerinin ülkemiz istikrarının devamı için ne denli önem arz ettiği bilinci ile sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız” diyerek aday adaylarına belediye çalışmaları ve Kentsel Dönüşüm ile alakalı yapılan son çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 
 
Birlik ve beraberlik mesajları

Aday adaylarının sırayla yapmış oldukları konuşmaların genelinde ise birlik ve beraberlik mesajları verildi. Aday adayları olarak Erenler\'de AK Parti oylarının Türkiye ve Sakarya ortalamasının üstünde çıkması için omuz omuza çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan aday adayları yemeğe ev sahipliği yapan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e teşekkür ettiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]