AK Parti Adapazarı Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı

AK Parti Adapazarı Belediye Mevlis Üyesi Adayları, Atatürk Kapalı Spor Salonu\'nda düzenlenen programla tanıtıldı.

Tanıtım programına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa AK, teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa AK, “AK kadrolara destek vererek, güvenerek önemli yatırımların hayata geçirilmesine katkı sağladınız. Önümüzdeki seçimlerde de bu desteğin artarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Atabek; "
Biriz, bütünüz, beraberiz"

AK Parti MKYK Üyesi Atabek ise, “Biriz, bütünüz, beraberiz. Çok şükür AK Parti Sakarya’da dimdik ayakta. Adapazarı Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Dişli’nin hizmetleri ortada. İnşallah önümüzdeki dönemde Sayın Dişli ile yola devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Milletimiz sayesinde şehirlerimizin nice aydınlık yarınları olacak. AK Parti olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Sandığa sahip çıkacağız. Bir dönem AK Parti iktidara geldi bir daha başaramaz diyenler, baktılar ki AK Parti iktidarda çok daha güçlü hale geldi, her seçimde tuzaklar kurdular. Millet iradesinin önüne engeller çıkardılar. Hamdolsun bu tuzaklarla mücadele edecek milli iradeye, güce sahibiz. Hamdolsun yanımızda bize güç verecek milletimiz var. Bugüne kadar AK Parti daima millet dedi, istikametini milletinden aldı, başka hiçbir güce eğilmedi” dedi.

Konuşmasının devamında MHP’den AK Parti’ye geçen Hasan Pınarcı’yı tebrik eden Uncuoğlu, “MHP’de ilçe başkanlığı görevi yapmış olan ve bugün aramıza katılan Hasan Pınarcı’ya hoşgeldiniz diyor, tebrik ediyorum. Bu milletin yarınları aydınlık” ifadelerini kullandı. Uncuoğlu’nun konuşmasının ardından AK Parti’ye geçen Hasan Pınarcı ve diğer üyelere rozetleri takıldı. Daha sonra Adapazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetleri tanıtan tanıtım film izlendi.

AK Parti Adapazarı Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımının ardından bir konuşma yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “AK Parti iktidarı ile ülkemizde ve şehrimizde önemli bir değişim yaşandı. Hamdolsun bugünlerde önemli projelere imza atan, milleti için canla başla çalışan yerel yöneticileri konuşuyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde de sizlerden alacağımız destekle, genç ve dinamik ekibimizle gece gündüz çalışmaya, yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Toçoğlu; "
Milletimiz her şeyin farkında"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, “Millete hizmet etme konusunda bizimle yarışacak, elimize su dökecek kimse yok. Hamdolsun, şehrimizin dört bir yanını hizmet ağıyla ördük, gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah milletimizin desteğiyle hem Adapazarı’mıza hem de Sakarya’mıza çok daha güzel hizmetleri kazandıracağız. Hamdolsun milletimiz, AK Parti’nin arkasında durduğunu her platformda gösteriyor. Milletimiz her şeyin farkında. İnşallah, Sakarya’dan Başbakanımıza çok güçlü bir destek çıkacak” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu’nun konuşmasının ardından AK kadrolar salonu dolduran vatandaşları selamladı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]