AK Parti Adapazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 21’inci İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

AKM’de gerçekleştirilen programa, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın ile teşkilat mensupları katıldı.


‘Milli Birlik ve Kardeşlik’

Danışma Meclisi’nin açılış konuşmasını yapan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, teşkilat olarak Sakarya’da seçimlere en iyi şekilde hazırlanmaya devam ettiklerini dile getirdi. Ak, “Başbakanımızın 2009 yılında başlatmış olduğu ‘Milli Birlik ve Kardeşlik’ projesinin başarısını her geçen gün yaşadığımız gelişmelerle daha açık bir şekilde hissediyoruz. Aynı zamanda Eylül ayında başlatılan demokratikleşme paketinin de bu sonucu elde etmemizde önemli bir yeri var. Bu kardeşlik ve birlik tablosu hem ülkemize hem de dünyaya güzel bir örnek olarak ortaya konmuş, bizleri ve ülkemiz insanlarını memnun etmiştir” diye konuştu.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın konuşmasının ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Hasköylü, Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç ve Tanıtım Medya Birim Başkanı Meryem Çelik teşkilat mensuplarına sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi verdi. Programın devamında, Tekeler Mahallesi Başkanı İbrahim Ergül ve Kurtuluş Mahallesi Başkanı Yakup Kadri Yücel, mahallerinde devam eden seçim çalışmaları hakkında teşkilat mensuplarını bilgilendirdi. Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın ise yaptığı konuşmada, insanların duasını almak, geride hoş bir seda bırakmak ve Sakarya’yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, 21’inci İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nın hayırlara vesile olmasını diledi.

AK Pati Adapazarı 21’inci İlçe Danışma Meclisi’nin hayırlara vesile olması temennisiyle konuşmasına başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bir yandan içinde bulunduğumuz süreçle ilgili çalışmalarımızı aynı kararlılıkla devam ettiriyor, diğer yandan da şehrimizin insanına hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu vesileyle, İl Özel İdaremiz ile 3 yıldan bu yana Türkiye’de örneğine az rastlanır şekilde hayata geçirdiğimiz çalışmalardan bahsetmek istiyorum. Sayın Valimiz, İl Özel İdaremizin değerli mensupları ve çalışma arkadaşlarımızla önemli bir birliktelik sağladık. Bu doğrultuda hem şehrimizi önümüzdeki dönem tüm sınırları ile beraber Büyükşehir’e hazırladık, hem de Büyükşehir’in hizmet gücünü bugün Büyükşehir sınırları içerisinde olmayan ilçelerimize de ulaştırdık. Hamdolsun, bu anlamda önemli hizmetleri hayata geçirdik” dedi.


"Şu ana kadar köylere ve grup yollarına attığımız asfalt, 60 bin ton civarındadır"

Konuşmasının devamında İl Özel İdaresi ile ortaklaşa yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler de veren Başkan Toçoğlu, “Sadece bu yıl İl Genel Meclisimiz ile belirlediğimiz 95 kilometre sıcak asfalt çalışmasının 58 kilometresini tamamladık. Şu ana kadar köylere ve grup yollarına attığımız asfalt, 60 bin ton civarındadır. Bu arada Büyükşehir sınırları içerisinde yer almayan ilçelerimizin de tüm altyapı ve arıtma tesislerini şimdiden planlamış durumdayız. Bu gerçekten Türkiye’de örnek olacak bir çalışmadır. Hem Büyükşehir Belediyesi olarak hem de ilçe belediyeleri olarak sizlerin başını öne eğmeyecek çalışmaları hayata geçiriyoruz. Önemli bir süreci birlikte yaşıyoruz. Bu süreç içerisinde önemli olan yaralamamaktır, partimize zarar vermemektir. Şehrimiz ve ülkemiz hakkında hayırlısı ne ise onun olmasını diliyor, Allah’tan gücümüze güç katmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

"
Gerçekten her yerde daha büyüğünü ve daha güzelini bekliyoruz, istiyoruz"

Programın son konuşmasını ise AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz gerçekleştirdi. Türkiye’nin her bölgesinde AK Parti ailesinin örnek çalışmalarının devam ettiğini belirten Yavuz, “Ülkemizi içerisinde bulunduğumuz seçim sürecinin de etkisiyle son dönemde çok gezme imkânı yakaladım. Bu anlamda hafızamda çok net ve belirgin bir Türkiye fotoğrafı var. Her yerde işler güzel devam ediyor. Gerçekten her yerde daha büyüğünü ve daha güzelini bekliyoruz, istiyoruz. Bu bizim böyle sıradan, sığ, gelişigüzel kurulmuş ve oluşturulmuş bir organizasyon olmadığımızın göstergesidir. Son derece köklü, derin ve davası olan mensuplardan oluşan bir parti olduğumuzun belirtisidir. Bunun için Allah’a şükrediyoruz. Süreç ilk günden bu yana muhteşem işledi ve muhteşem işlemeye de devam ediyor” şeklinde konuştu.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]