Ak Parti 5. Olağan Taraklı İlçe Kongresi yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Taraklı İlçesi 5. Olağan Genel Kurul’da Erdal Özen başkan seçildi.

Başkan Erdal Özen Kısaca, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Bizler bir aileyiz. Birlik, beraberlik içerisinde Taraklı’mızı daha iyi hizmetlere götürmek için çaba göstereceğiz” dedi. AK Parti Taraklı İlçe Başkanlığı seçiminde ‘Hep Birlikte Yeni Türkiye’ sloganı ile gerçekleştirilen 5. Olağan Kongre, büyük bir katılıma sahne oldu. Kongreye Sakarya Milletvekili Şaba Dişli’nin yanı sıra AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu,Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk,Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel,Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya,Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, delegeler, partililer ve vatandaşlar katıldı. Davetlilerin ve partililerin tıklım tıklım doldurduğu Belediye Düğün salonunda 5. Olağan Genel Kurul’da ilk olarak divan oluşturuldu. Divan Kurulu’nun oluşturulmasının ardından saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu. Genel Kurulda ilk konuşmayı 4. olağan kongreden güven tazeleyerek çıkan AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı Kısaca, 2012 yılından beri 3 seçime girdiklerini ve üçünden de başarıyla çıktıklarını söyledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli “Ülkemize, memleketimize faydalı olabilmek için hep beraber el ele verip birlik beraberlik içerisinde bizlerin bu ülkeyi kalkındırması, memleketimizi kalkındırması gerek değil mi? Maalesef zaman zaman küçük şeyler için birbirimizin kalbini kırmak durumunda kalıyoruz. Bundan sonra ülkemizin, memleketimizin selameti için, ülkemiz genelinde oyunlara getirilen, ülkemizi zor duruma düşürmek için mücadele edenlere karşı koyabilmek için önce ailemiz içerisinde birliğimizi sürdürmeliyiz. Bundan önceki dönemlerde bu ülkede çok şeyler gördük. Muhtar bile olamaz dedikleri Recep Tayyip Erdoğan şimdi Cumhurbaşkanı ve onu da siz seçtiniz. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, ülkemizi yükseltmek adına ne gerekiyorsa yapmaktadır. Bizler de genel başkanımıza, milletvekillerimize, belediye başkanımıza ve teşkilatımıza destek vereceğiz. Bundan önce görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Daha sonra mikrofona davet edilen AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, kongrelerin birlik bütünlük içerisinde tamamlanacağını belirtti. Başkan Uncuoğlu, kongrelerin partilerin yenilenmesi olduğuna dikkat çekerek konuşmasını tamamladı.

Faaliyet ve hesap raporlarının okunup ibra edilmesinden sonra İl Başkanı Recep Uncuoğlu görevi devreden İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı’ya teşekkür plaketi verdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]