Ak Parti 34. Danışma Meclisi gerçekleşti

Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığı 34. Danışma Meclisi, Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’nda Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Recep Uncuoğlu, 26. Dönem Milletvekili Adayı Nuray Sağıroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Kurulu oluşturuldu. Seçim çalışmalarının ve İlçe Teşkilat faaliyetlerinin sunulduğu slayt gösterimin ardından açılış konuşması Divan Başkanı sıfatıyla İlçe Başkanı Osman Çelik tarafından yapıldı.

Konuşmasına Danışma Meclisi’nin hayırlara vesile olması dilekleriyle başlayan Çelik, 7 Haziran Genel Seçimleri sonrasında oluşan olumsuz tabloyu olumluya çevirmek için Ak Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nın 1 Kasım seçimlerine daha yoğun ve daha sistemli bir çalışma temposu içinde geçirdiklerini belirtti. Seçim çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiler veren Çelik,’’ Milletvekillerimizle birlikte kahve, esnaf, STK, Halk Eğitim Merkezi, Kamu ve Özel Hastaneleri, Okulları, semt pazarlarını, hasta, yaşlı, şehit ve gazi ailelerini ziyaret ettik. Cenaze ve cemiyetlere katılarak vatandaşımızın iyi ve kötü gününde yanında olduk.

Seçim çalışmalarıını 1 otobüs, 2 minibüs ve gençlik kollarına tahsis edilmiş platform aracıyla sürdürdük. Biri Kadın Kollarına, biri Gençlik Kollarının kullanımına verilmiş 30 seçim irtibat bürosu açtık, 40 adet binayı seçim afişleriyle giydirme yaptık.

Allah’a çok şükürler olsun ki bu özverili çalışmalarımızın sonucu Serdivan’daki oy oranımız yüzde 62,16 oldu. 7 Haziran seçimlerinde almış olduğumuz 51,61’lik oy oranımızı yüzde 10,55 arttırmış olduk. Mahalle bazında en çok oy alan mahallelerimiz sırasıyla Çubuklu, Yukarıdereköy ve Aşağıdereköy oldu.

Mülkün de zaferin de sahibi Allah’tır. Bu zaferde bizi muzaffer kılan Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Halkımız partimize yüzde 62 oy oranıyla destek verdi, bizlerde teşkilatımız, Belediyemiz ve Milletvekillerimiz ile gece gündüz demeden günün 24 saati vatandaşımıza hizmet için çalışacağız.

Başta SKM Başkanıma ve ekibine, Kadın Kolları Başkanıma ve Yönetimine, Gençlik Kolları Başkanıma ve Yönetimine, Ana kademedeki yol arkadaşlarıma, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Serdivan Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve Yönetimine, Muhtarlarımıza ve Sandıklarda görev alan partililerimize uyumlu ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 34. Danışma Meclisimiz hayırlara vesile olsun’ dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya’nın faaliyet sunumlarından sonra kürsüye konuşmacı olarak Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar geldi. Seçim sonuçlarıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Alemdar, ‘’Serdivan, bu oy oranı ile önemli bir virajı geçmiştir. İsanbul’da Kadıköy, Ankara’da Çankaya ve İzmir’de yapılamayanı Serdivan İlçe Teşkilatı Serdivan’da yapmıştır. Serdivan’da alınan bu oy oranı Serdivan Teşkilatı’nın yanı sıra Ak Parti ailesinin eski ve yeni tüm mensuplarının ciddi ve özverili çalışması sonucu elde edilmiştir. İl Başkanlığımız güzel bir seçim programı yapmış, Milletvekillerimiz de bu programlara aksatmadan sadık kalarak birlik, beraberlik ve samimiyeti test etmiştir. Bundan sonraki seçimlerde çok daha başarılı olacağımıza, yeniden büyük Türkiye, yeniden dosta güven düşmana korku salan büyük imparatorluğun bölgede bir huzur abidesi gibi yükseleceğine inanıyorum. Biz istedik milletimiz verdi. Milletimiz yerelde ve genelde hizmet bekliyor. Bahanemiz yok, vatandaşımızın refahını yükseltmek için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

Milletvekili Şaban Dişli ise konuşmasında,’’7 Haziran kötü bir örnekti, 1 Kasım seçimlerinde Sakarya her açıdan istatistiklere giren bir başarı elde etti. Belediye Başkanlarımız yerel sorunları çözdüğü için bu konulara muhatap olmadık. Seçim öncesinde verilen her söz birer birer yerine getirilecek. Allah birlikteliğimizi bozmasın, Danışma Meclisi hayırlara vesile olsun’’ dedi.

Milletvekili Recep Uncuoğlu da konuşmasında,’’1 Kasım seçimlerinde Coğrafi haritalarla sokak sokak seçim analizlerinin yapan, bir oyun dahi peşine düşen böyle derli toplu güzel çalışmaların Serdivan’da yapıldığını gördük. Milletimiz Ak Parti’de bu gayreti bu çabayı başka hiçbir şeyle ikame edilemeyeceğini, 13 yıldır dedikleri ve yaptıkları uyumlu, milletin mesajını en iyi alan, milletin partisi olarak kurulan ve milletin partisi olarak yoluna devam eden Ak Parti’yi yine istikrarın, büyümenin, refah, huzurun Türkiye’nin ufuklarını aydınlatan tek adres olarak bilmiş ve bu teveccühü göstermiştir. Bu teveccühü hayal kırıklığına dönüştürmemek için canla başla çalışacaz, gayret edeceğiz. 13 yıldır her alanda destan yazan bunca hizmeti karalamaya, yok saymaya, doğal bir sürecin sonucuymuş gibi göstermeye çalışan, puslu havayı bekleyen, medya aracılığıyla halk üzerinde algı operasyonu yapmaya çalışanlara fırsat vermeden, vatandaşımıza doğru bilgilerin ulaşmasını sağlama gayreti içinde olmalıyız. 13 yıldır eksikliğimiz belki buydu. Bu kadar yıldır yapılan icraatları vatandaşımıza anlatamamak bizi zaman zaman sıkıntıya soktu. Seçim vaadlerimizi kararlılıkla bir bir yerine getirmek için çalışacağız’’ dedi.

Danışma Meclisinde son konuşmayı Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç yaptı. Kılıç konuşmasında,’’Serdivan hem ilçenin hem de gönüllerin imarı oldu. Bu bir ekip çalışması, bu aynı bedende can olmak, aynı hedefe ulaşmak için çabalamak, bu başarılarından dolayı İlçe Başkanımızı, Belediye Başkanımızı ve teşkilat mensuplarını tebrik ediyorum.

Milletvekillerimiz tüm programlara katılarak görevlerini yerine getirdiler, SKM dışında ayrıca kendileri özel programlar yaptılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibi, İlçe Belediyelerimiz her zaman sahadaydılar ve çok çalıştılar. Teşkilat mensubu olmadığı halde teşkilat mensupları gibi çok çalışan insanlarımız oldu, onlara da çok teşekkür ediyorum.

Omuzlarımızda ciddi bir sorumluluk var, Allah Ak Parti’nin sırtını yere getirmesin’’ dedi.

Program, plaket ve teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]