AK Gençlik İlçelerde de Arı Gibi Çalışıyor

Şafak Başoğlu Başkanlığı’nda toplanan AK Parti Sapanca Gençlik Kolları Yönetici ve üyeleri; 29 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler (yerel) Seçim için çalışmalarına başladı.

Büyükşehir ve Sapanca Belediye Başkan adaylarının belirlenmesiyle birlikte, seçim startı veren Şafak Başoğlu Başkanlığı’ndaki AK Parti Sapanca Gençlik Kolları Yöneticileri; mahalle, köy, kahve, cafe ve ev sohbetlerine devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Başoğlu; “Biz AK Parti Sapanca Gençlik Kolları olarak, azimli isabetli ve verimli çalışmalar yapmamız gerektiği bilinci içinde seçim startını vermiş bulunmaktayız. Partimiz bünyesindeki yeni düşünce filizlenmelerini daima yaşatabilmek için haftalık toplantılarımızı düzenli olarak yapmakta ve partimizin biz gençlerden ümit ettiği yeni düşünceleri ortaya çıkarmaktayız. Bu faaliyetlerimizi sergilerken, ilçe teşkilatlarımızla uyumlu bir çalışma düzeni oluşturarak planlı, programlı ve prensipli bir şekilde Sapanca’nın en ücra noktalarına kadar ulaşarak partimiz AK Parti’nin bayrağını dalgalandırıyoruz. 2009 yerel seçimleri ciddi bir önem taşıyor. Müşahit çalışmalarımız ilçe gençlik kolları olarak tamamladık. AK Parti Sapanca Gençlik Kolları olarak web sitemiz olan
www.sapancaakgenclik.com tanıtım ve medya komisyonumuz tamamladı. Çalışmalarımızı koordineli bir şekilde programlayarak belde, mahalle, köy, kahve, cafe ve ev sohbetlerini yaparak yerel seçimlerde AK Parti’nin gençleri olarak partimizin bayrağını yine en tepede dalgalandıracağımıza inanıyoruz. Partimizin Sapanca genelindeki gençlik kollarında görev yapan ve yapmaya devam eden tüm arkadaşlarıma yapacakları çalışmadan dolayı şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunarak, yerel seçimlerde biz gençlerin yine partimize en çok katkıyı yapmaya iddialı olduğumuzu belirtirim” diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]