Ak Gençlik gövde gösterisi yaptı

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Orman Park'ta 16 İlçe Gençlik Kolları ile bir araya geldi. Toplantıya İlçe Başkanlıklarının Birim Başkanları da katılım sağladı.

Genişletilmiş İlçe Başkanları Toplantısında 1 Kasım sürecinde son düzlüğe girilirken yapılması gereken hamleler masaya yatırıldı.

İl Başkanı Yusuf Demir'in ilçeler bazında sürecin nasıl yönetileceği dair bilgiler verdiği toplantıda Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanlarına Sakarya'nın AK Gençliği'nin her bir ferdinin eksiksiz bir şekilde sahada olmasını ve yorulmadan usanmadan son ana kadar çalışması gerektiğini belirtti. Önceki dönemlere kıyasla en kritik seçim döneminde bir rehavet durumunu 1 Kasım Seçimlerinin kaldırmayacağını söyleyen Demir, 1 Kasım Seçimlerinin ülkenin istikbali olduğunu ve kaos ortamından çıkmak için AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini hatırlatarak “Bunu başarmak istiyorsak çok çalışacağız, gerekirse kişisel yaşantımızdan taviz vereceğiz fedakarlık yapacağız ama AK Parti'yi tek başına iktidara taşıyacağız.” dedi.

İl ve İlçe Birim Başkanlarının da kendi aralarında istişarede bulunduğu geniş katılımlı bu toplantı ile AK Gençlik birlik beraberlik içerisinde kararlı duruşuyla adeta gövde gösterisi yaptı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]