Ak gençlerden 'Seçime Doğru Türkiye'

AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları ve Üniversite Birimi’nin birlikte hazırladığı “Seçime Doğru Türkiye” konulu programa ilgi yoğun oldu.

Programın moderatörlüğünü Yapımcı-Sunucu Zeynep Bayramoğlu’nun yaptığı programa konuk olarak Gazeteci-Yazar Nevzat Çiçek ve Gazeteci-Yazar Taha Ün katıldı. Programa AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos’un yanı sıra Genel merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Sn. Sinan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adaylarından Prof.Dr Ebubekir Sofuoğlu ve Sakarya İHH Başkanı Ruhi Ademoğlu’ da katıldı.

Programın konuğu olan Nevzat Çiçek, Taha Ün ve Zeynep Bayramoğlu her seçimde olduğu gibi bu seçimde de ülkemiz üzerinde nasıl provokasyonlar olduğunu anlattı. Gazeteci-yazar Taha Ün “Şehit Savcımızın öldürülme sebeplerinden biri de mezhep çatışması çıkarılmasının istenmesidir.” dedi. Türkiye’nin 2000’li yıllardan günümüzde hangi noktaya geldiğine kısaca değinen Gazeteci-Yazar Nevzat Çiçek “2001 yılında 1 Milyar Dolar İMF’ den para istenmişti. Yıl 2015 Türkiye’nin dış ülkelere yardım fonu 5 Milyar Dolar.” diye konuştu.

Program sonunda konuklar, seyircilerin sorularını cevapladıktan sonra İlçe başkanı Mustafa Ak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Sinan Yavuz konuklara çiçek ve plaket takdimi yaptılar.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]