AK Belediyecilik, Türk Belediyeciliğine Damgasını Vurdu

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Beşköprü ve Kırkpınar seçim bürolarının açılışına katılarak, "AK Parti olarak geleceğe odaklanan belediyeciliği ortaya çıkardık" dedi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu ve Serdivan Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar, AK Parti'nin Beşköprü seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Beşköprü girişinde gençlerin yaktığı meşaleler ve atılan havai fişeklerle karşılanan Zeki Toçoğlu, gördüğü ilginden bir hayli memnun kaldı.

İyisini Yapan Daha İyisini de Yapar

Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Zeki Toçoğlu, toplanan kalabalığa da hitap etti. Zeki Toçoğlu, "AK Partili belediyeler olarak farklı bir belediyecilik anlayışını tesis ettik. AK Partili belediyeler olarak şehirlerini kalkındıran, vizyon sahibi bir belediyecilik anlayışını ortaya koyduk. Geleceğe odaklanan belediyeciliği ortaya çıkardık. AK Parti belediyeciliği birçok alanda Türk belediyeciliğine damgasını vurmaktadır. Fakat 'iyisini yapan daha iyisini de yapar' anlayışı doğrultusunda, yapmamız gereken çok şeyin olduğunu biliyoruz" dedi.

Bu Heyecan Bizi Çok Mutlu Etti

AK Parti'nin Sakarya genelinde bütün belediyeleri kazanacağına inandığını söyleyen Yusuf Alemdar ise, "Sizlerin coşkusuna ortak olduğum için çok mutluyum. Ortaya koymuş olduğunuz bu coşku, bu heyecan bizi çok mutlu etti. İnşallah 30 Mart sabahı da bu coşkumuzu aynen sürdüreceğiz. Ben inanıyorum ki Sakarya genelinde bütün belediyeleri AK Parti olarak kazanacağız. Ondan sonra şehrimize, bölgelerimize en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti vereceğiz. Bizlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci ile birlikte Kırkpınar'da kadınlara yönelik seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]