Ailevi Sorunları Onu İntihara İtti

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinden Adapazarı'na gelen bir kişi, bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.  

Olay, Adapazarı Tekeler Mahallesi'nde bulunan Kuzey Terminali'nde meydana geldi. İddiaya göre Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde oturan Levent A. (20), Kandıra otobüsüne binerek Kuzey Terminali'ne geldi. Araçtan indikten sonra terminalde bulunan üç katlı bir binanın çatısına çıkan Levent A., intihar girişiminde bulundu. Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile ambulansa alınan Levent A. daha öncede intihara kalkıştığını ve sol kolunu kırdığını iddia etti.

Eşinin 16 yaşında ve 1 çocuğu olduğu için nikah yapamadığını anlatan genç ailevi nedenlerden dolayı bunaldığını söyledi. Bir süre sağlık ekipleri tarafından ambulans içinde müşahade altında tutulan genç ambulanstan indirilip polis aracına götürüldüğü sırada sara krizine girdi. Olduğu yere yığılan ve ağzından köpükler gelen gence olay yerinde bulunan sağlık personeli ve polisler müdahale etti.

Sağlık görevlileri tarafından damar yolu açılan genç, yeniden sedye ile ambulansa alınarak tedavi edilmek üzere Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sara hastası olduğu öğrenilen şahsın tedavisine başlandı.

Polis, olayla ilgili araştırma başlattı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]