Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Sakarya'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, uyuşturucuyla mücadele konusunda devlet olarak çok önemli projeler içerisinde olduklarını, bunları gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Sakarya Park açılış töreninde konuşan İslam, Sakarya\'nın ruhunu ferahlatabilmek, kente büyük imkanlar kazandırabilmek için her gün farklı projeyle uğraştıklarını söyledi.

İslam, hem Sakarya\'nın hem de Türkiye\'nin altın dönemini yaşadığını ifade ederek, "Önümüzdeki haftalarda başlayacağımız 5 tane proje var. Suriyeli sığınmacılarla Suriyeli sığınmacıların refakatsiz çocuklarla alakalı büyük bir proje yapıyoruz" dedi.

Bakanlık olarak çocuk destek merkezleri kurduklarını dile getiren İslam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çocuk destek merkezlerimiz, toplumun dışına itilmiş, bir şekilde suça yöneltilmiş ya da suçun mağduru olmuş çocuklarımızla ilgili. Uyuşturucuyla mücadele konusunda devlet olarak çok önemli projeler içerisindeyiz, bunları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kadının güçlendirilmesiyle ilgili bir takım çok değerli projelerimiz var. Sakarya\'mız bütün bu çalışmaların odak noktasında, bütün bunların pilot illeri arasında. Bütün bu sosyalizasyon çalışmalarını Sakarya\'dan başlayarak bütün memleketimize yaymaya gayret sarf edeceğiz. Bizlere destek verdiğiniz, bu hayali bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum."

İslam, Sakarya\'nın daha büyük, değerli projelerle gelişmesine devam edeceğini vurgulayarak, "Sizler yeter bizlerle birlikte olun, sizler yeter ki bizlerin yanında olun diyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, iyi bir akşam geçirmenizi diliyorum. Allah\'a emanet olun" şeklinde konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]