Aile Semineri Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi tarafından düzenlenen aile içi eğitim semineri tamamladı.

Sertifika töreni Büyükşehir Sosyal Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Atilla Arıkan, Kültür İşleri Daire Başkanı Fahri Tuna, Sosyal İşler Gelişim Merkezi Müdürü Sırrı Urus, daire başkanları ve kursiyerler katıldı. 10 haftalık eğitime katılan kursiyerlere sertifikaları Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Atilla Arıkan tarafından verildi.

Ailenin toplumun en önemli yapı taşını oluşturduğunu belirten Keleş, "Aile toplumumuzun en önemli müessesidir. Bu müessesede sağlıklı iletişim çok önemlidir. Aile içi eğitim seminerinde aile bireyleri arasında sağlıklı iletişimin püf noktalarını aktarmayı çalıştık. Bu tarz eğitimlere sadece hanımlarımız değil, toplumun tüm bireyleri katılmalı" dedi.

Seminerin çok faydalı olduğunu ifade eden kursiyerler, "Böylesine yararlı bir seminer düzenleyerek, bizlere bu seminere katılma imkanı sağlayan büyükşehir belediyesine ve başkanımız Aziz Duran'a teşekkür ediyoruz" dediler.

Bir kursiyerin aile içi eğitimin hayatına kattıklarını anlatan yazısını coşkulu bir şekilde okuması kursiyerler tarafından büyük alkış aldı. Kursiyerler Genel Sekreter Rüstem Keleş'e çiçek takdim ettiler.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]