Aile eğitimlerine kayıtlar sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Aile Eğitimi ve Çocuk Gelişimi kurslarında kayıtlar devam ediyor. 23 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek kayıtların ardından ilk ders 19 Ekim Pazartesi günü gerçekleşecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen sertifikalı eğitim programlarına kayıtlar devam ediyor. Aile Eğitimi ve Çocuk Gelişimi kurslarında 23 Ekim Cuma gününe kadar kayıtların devam edeceğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, yeni dönem eğitim programlarına tüm vatandaşları davet etti. Kurs programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yüce, “Aile Eğitim programımız kapsamında 3- 6 yaş, 7 - 11 yaş ve 12 - 18 yaş arasındaki çocukların yetiştirilmesi konusunda velilerimize eğitimler verilecektir. Baba Destek Eğitimlerimizde ise veliler 3 - 6 yaş ve 7 - 11 yaş arası çocukların yetiştirilmesi konusunda eğitim alacaktır. Çocuk Gelişimi kursları kapsamında velilerimize Çocuk Bakımı ve Gelişimsel Etkinlikleri (120 saat haftada bir gün), Evde Çocuk Bakımı (432 saat haftada 2 gün), ve Çocuk Etkinlikleri ( Haftada 2 gün 464 saat) eğitimleri sunulacaktır” diye konuştu.

Yüce açıklamalarının devamında, “Aile Eğitimi ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi kurslarımızda yeni dönem kayıtlarımız devam ediyor. Eğitimlerimize katılan vatandaşlarımız eğitimler sonucunda sertifika almaya hak kazanacaklar. Kurslarda alınan sertifikalar iş hayatında da önemli katkılar sağlayacak. Kurslarımız 19 Ekim Pazartesi günü başlayacak. Eğitimlerimize başvurmak isteyen hemşehrilerimiz Sosyal Gelişim Merkezi Aile Danışma Birimi’ne müracaat ederek kurs kayıt formlarını doldurmaları gerekmektedir. Kurslarımız için ayrıntı bilgi almak isten vatandaşlarımız 444 40 54 numaralı telefonu arayabilir” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]