Aile Danışma Birimi'nde eğitime başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Bakımı ve Oyun Etkinlikleri ile Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kurslarında eğitimler başladı. 6 ay sürecek eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerler, Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifikalarını almaya hak kazanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı faaliyetlerini sürdüren Sosyal Gelişim Merkezi Aile Danışma Birimi, kurs eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Çocuk Bakımı ve Oyun Etkinlikleri ile Hasta ve Yaşlı Refakatçisi kurslarında eğitimler başladı. Konu ile ilgili bilgi veren Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar, “Sosyal Gelişim Merkezi Aile ve Danışma Birimi yeni dönem kurs faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Toplamda 120 kursiyerimizin katılımıyla Çocuk Bakımı ve Oyun Etkinlikleri ile Hasta ve Yaşlı Refakatçisi kurslarında derslerimiz devam etmektedir. Yaklaşık 6 ay sürecek kurslarımız boyunca alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından gerekli bilgileri alacak kursiyerlerimize ayrıca Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifikaları da teslim edilecektir” dedi.

Aile Danışma Birimi tarafından düzenlenen ve SGM’de devam eden eğitimlerde; Çocuk Bakımı ve Oyun Etkinlikleri Kursunda ilk grup dersleri 9.00 - 12.00, ikinci grup dersleri ise 14.00 - 17.00 saatlerinde; Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursunda ise dersler 9.00 - 12.00 arasında başlıyor.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]